Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αγώνας στη μνήμη του αδικοχαμένου Ι. Βούλγαρη

Μπάσκετ
05 Ιουνίου 2018 / 17:59
Σπύρος Πίκουλας

ΑΘΗΝΑ. Ο Γιάννης Βούλγαρης, ο Κερκυραίος καλαθοσφαιριστής που χάθηκε πριν 11 χρόνια, στις 2 Ιουνίου 2007, σε τροχαίο στην Αθήνα

(έπεσε με την μοτοσυκλέτα του στην προσπάθεια να αποφύγει ένα παιδί) είχε μόνο φίλους, λόγω του εξαιρετικού χαρακτήρα του. Έπαιζε τότε στο Παγκράτι, αλλά η σπουδαία παρουσία του στους αγωνιστικούς χώρους τον είχε κάνει ευρέως γνωστό και αγαπητό. Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητών Καλαθοσφαίρισης με τους φίλους και συμπαίκτες του και φέτος διοργανώνουν φιλικό ματς την Τετάρτη 6/6 στη μνήμη του και μάλιστα αρκετά ηχηρά ονόματα θα δώσουν το παρόν στο παιχνίδι αυτό.
 
Η ανακοίνωση του ΠΣΑΚ:
 
«Έντεκα χρόνια πέρασαν και ουδείς ξέχασε. Φιλικό στη μνήμη του Γιάννη Βούλγαρη θα πραγματοποιηθεί για μια ακόμη χρονιά στο κλειστό γυμναστήριο του ΜΕΤΣ.  Έχουν συμπληρωθεί 11 χρόνια από την "απώλεια" του Γιάννη, ο οποίος "έχασε" τη ζωή του σε τροχαίο, στην προσπάθεια του να αποφύγει ένα παιδί με τη μηχανή του.  Όσα χρόνια όμως κι αν περάσουν, οι φίλοι του, συμπαίκτες του στον Α.Ο. Παγκρατίου αλλά και ο ΠΣΑΚ, δεν τον ξεχνούν!  Έτσι, την Τετάρτη 6 Ιουνίου και ώρα 17:00, θα πραγματοποιηθεί στο ΜΕΤΣ αγώνας στη μνήμη του, μεταξύ των ομάδων "Φίλοι του Γιάννη" – ΠΣΑΚ».
 
Οι ομάδες που θα βρεθούν αντιμέτωπες:

Φίλοι του Γιάννη (Προπονητής: Στάθης Σταθούλης): Γιάννης Κρητικός, Γιάννης Τσολάκης, Χρήστος Γκαβανόπουλος,  Παύλος Καρβούνης, Σταύρος Βαρυπάτης.Αλέξανδρος Τσακιρίδης,  Νίκος Βούλγαρης, Πέτρος Καραμπάς.

Επίλεκτοι ΠΣΑΚ (Προπονητής: Δημήτρης Παπαδόπουλος): Μανώλης Παπαμακάριος, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Δημήτρης Μαυροειδής,  Ανδρέας Γλυνιαδάκης,  Παναγιώτης Καυκής, Δημήτρης Τσαλδάρης, Φώτης Βασιλόπουλος, Παναγιώτης Καραβάνας,  Μάριος Μπατής, Σάκης Γεωργοπαπαδάκος, Νίκος Μπάρδλος, Βαγγέλης Κουκουράβας.
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια