Τετάρτη 17.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Παρουσία του γ.γ. Λιμένων Χρήστου Λαμπρίδη τα εγκαίνια του λιμανιού της Ερείκουσας

Ερείκουσα
08 Ιουνίου 2018 / 14:11

θα παραστούν επίσης ο Αρχηγός του ΓΕΝ, Αντιναύαρχος Π.Ν. Νικόλαος Τσούνης και ο Αρχηγός του Λ.Σ., Αντιναύαρχος Σταμάτιος Ράπτης.

ΕΡΕΙΚΟΥΣΑ. Στην εκδήλωση εγκαινίων του έργου «Επέκταση Λιμένα Ερείκουσας» που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Ιουνίου 2018, στην Ερείκουσα,  την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Χρήστος Λαμπρίδης, ενώ  θα παραστούν ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, Αντιναύαρχος Π.Ν. Νικόλαος Τσούνης και ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος-  Ελληνικής Ακτοφυλακής, Αντιναύαρχος ΛΣ Σταμάτιος Ράπτης.

Σάββατο 9 Ιουνίου 2018

  • Ιστιοπλοϊκός αγώνας (Regatta) Κασσιώπη- Ερείκουσας(16.00) σε συνεργασία με τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Κέρκυρας
Κυριακή 10 Ιουνίου 2018
  • Ανοικτός κολυμβητικός αγώνας (περίπου 1400μ) στον όρμο Ερείκουσας με ανοικτή συμμετοχή(ώρα 11.15π.μ.), σε συνεργασία με τον Ναυτικό Όμιλο Κέρκυρας (ΝΑΟΚ)
  • ΕΓΚΑΙΝΙΑ του έργου «Επέκταση Λιμένα Ερείκουσας» παρουσία εκπροσώπων της Κυβέρνησης, της αυτοδιοίκησης και φορέων.
  • Ξενάγηση στο νέο έργο του Λιμένα Ερείκουσας
Παράλληλα, θα υπάρξει Πολιτιστικό πρόγραμμα με τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής Ένωσης Καποδίστριας και της Δημοτικής Χορωδίας «Δημόδοκος» και φωτογραφική αναφορά στο ναυτικό παρελθόν του νησιού.
Για τους συμμετέχοντες, φορείς, αθλητές και ενδιαφερόμενους πολίτες, θα δρομολογηθεί φέρρυ-μπωτ κλειστού τύπου με αναχώρηση από Κέρκυρα την Κυριακή στις 08.00π.μ. και από Ερείκουσα στις 16.30μ.μ.
Την ευθύνη για την οργάνωση των εκδηλώσεων έχει η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Ε.Π. Ιονίων Νήσων