Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ξανά εκτός λειτουργίας ο δεματοποιητής, «στην αναμονή» και η αποκομιδή

σκουπίδια
12 Ιουνίου 2018 / 10:27
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ξαναχάλασε ο δεματοποιητής το πρωί της Τρίτης και ύστερα από επικοινωνία των εκπροσώπων του Συνδέσμου Καθαριότητας με τον εργολάβο,

έλαβαν τη διαβεβαίωση ότι το αργότερο το μεσημέρι της Τετάρτης θα έχει αποκατασταθεί η λειτουργία του. Η πεποίθηση που δημιουργείται σύμφωνα με πληροφορίες προερχόμενες από τη δημοτική αρχή είναι ότι υπάρχει χώρος για την εναπόθεση δεματων στο Τεμπλόνι έως και τριών εβδομάδων κανονικής αποκομιδής. Όλα αυτά βεβαίως υπό την προϋπόθεση της απρόσκοπτης και αδιάλειπτης λειτουργίας του δεματοποιητή.
Τούτων δοθέντων, ο χρόνος που υπάρχει πριν γίνει η απόπειρα μεταφοράς των δεμάτων στην εγκατάσταση της Λευκίμμης υπολογίζεται με τις πιο αισιόδοξες εκτιμήσεις σε τρεις εβδομάδες. Εκτίμηση που παραπέμπει στην πιθανή επανέναρξη των εχθροπραξιών και των προβλημάτων στην αποκομιδή στο τέλος του τρέχοντος μηνός.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

Είναι ο εκδότης - διευθυντής της Ενημέρωσης. Έχει σπουδάσει και εργαστεί ως μηχανικός και ηλεκτρονικός. Δημοσιογραφεί από τις αρχές της δεκαετίας του 1980. Έχει συνεργαστεί με σχεδόν όλες τις αθηναϊκές εφημερίδες. Διετέλεσε πρόεδρος του Συνδέσμου Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων, τον οποίον υπηρέτησε και από τη θέση του γενικού γραμματέα στο δ.σ. επί οκτώ χρόνια. Πιστεύει πως η ισχυρότερη ιδιότητα του δημοσιογράφου στην ενημέρωση είναι το ενδιαφέρον του για τα κοινά και στην επικοινωνία η έντιμη και ανιδιοτελής διαμεσολάβηση.