ΝΟΔΕ Κέρκυρας: Κατά των εθνικών μας συμφερόντων η συμφωνία που υπέγραψε ο κ. Τσίπρας

Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κέρκυρας Γιάννης Κοντός

«Η Κυβέρνηση να πάψει πια να διχάζει τους Έλληνες και να αντιληφθεί ότι η συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας είναι απέναντι της» αναφέρει η ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Κέρκυρας της ΝΔ

17
Ιουνίου / 2018

Η ανακοίνωση της ΝΟΔΕ

Μοιραία είναι η σημερινή μέρα για την μελλοντική πορεία της χώρας μας.
Ο Αλέξης Τσίπρας με την υποκριτική ανοχή - στήριξη του Πάνου Καμμένου, υπέγραψε σήμερα στις Πρέσπες την παραχώρηση στους Σκοπιανούς της «Μακεδονικής» γλώσσας και της «Μακεδονικής» εθνότητας, αλλά και του ονόματος της Μακεδονίας, έστω και ως Βόρειας...

Η Νέα Δημοκρατία από την πρώτη στιγμή προειδοποίησε ότι, ήδη από αύριο το πρωί, η συμφωνία αυτή θα παράγει έννομα αποτελέσματα, που στην πορεία θα είναι σχεδόν αδύνατον να ανατραπούν, αφού διαφορά «status quo» θα έχουν παγιωθεί, όπως η ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ κ.α. Και το χειρότερο είναι ότι αυτά θα είναι κατά των εθνικών μας συμφερόντων, όπως και καθαυτή η συμφωνία που ο κ. Τσίπρας υπέγραψε.

Μάλιστα, την ίδια στιγμή της υπογραφής, δυνάμεις ασφαλείας ξυλοκοπούσαν Έλληνες πολίτες που ήθελαν να διαδηλώσουν την αντίθεση τους στην συμφωνία, όταν αντίθετα οι «Ρουβικωνες» δρουν ανενόχλητοι παντού και πρόσφατα ύψωσαν ακόμα και πανό στο Ιερό Βράχο της Ακρόπολης υπέρ του Κουφοντίνα!

Πραγματικά είναι να απορεί κανείς που οδεύει αυτός ο τόπος και τι άλλο μας περιμένει.
Η ΝΔ, αυτήν την κρίσιμη στιγμή, καλεί τους πολίτες να δείξουν αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία. Επισημαίνει δε, ότι αυτό που είναι περισσότερο από αναγκαίο αυτήν την ώρα, είναι η Κυβέρνηση να πάψει πια να διχάζει τους Έλληνες και επιτέλους να αντιληφθεί ότι η συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας είναι απέναντι της και να την σεβαστεί, πράγμα που έως τώρα συστηματικά αρνείται να πράξει.