Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Και επισήμως η ανακοίνωση της επαναλειτουργίας του θεάτρου του Μον-Ρεπό

Μόν-Ρεπό
22 Ιουνίου 2018 / 09:10

Θα λειτουργήσει κανονικά τη φετινή σεζόν για να φιλοξενήσει παραστάσεις παιδιών, καλλιτεχνικών ομάδων και σχημάτων εγχώριων και μη

Η ανακοίνωση του Δ.Σ. του ΔΗΠΕΘΕ Κέρκυρας

To Δ.Σ. του ΔΗΠΕΘΕ Κέρκυρας προκειμένου να άρει τις όποιες δικαιολογημένες ανησυχίες και την αγωνία των συνδημοτών μας σχετικά με την λειτουργία του ξύλινου θεάτρου "Ρένα Βλαχοπούλου" εντός του Μον Ρεπό , γνωστοποιεί ότι ο εν λόγω υπαίθριος καλλιτεχνικός χώρος, εμβληματικής, ιστορικής και συναισθηματικής αξίας για όλο τον κερκυραϊκό πληθυσμό θα λειτουργήσει κανονικά τη φετινή σεζόν για να φιλοξενήσει παραστάσεις παιδιών, καλλιτεχνικών ομάδων και σχημάτων εγχώριων και μη.
 
Για να πραγματωθεί ο σκοπός αυτός συνέβαλλαν τα μέγιστα τόσο ο Δήμαρχος και οι Τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου  όσο και ο απερχόμενος Πρόεδρος, και κάθε μέλος του Δ.Σ. του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ., συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης, καθώς και οι εργαζόμενοι σε αυτό, ενώ επιπλέον υπήρξε άμεση ανταπόκριση και συμπαράσταση από την Έφορο της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας Κέρκυρας η οποία έχοντας δώσει την έγκριση λειτουργίας ήδη από την 19-07-2017,προχώρησε σε θεώρηση και των επιπλέον εργασιών που έγιναν στο χώρο αυτό προκειμένου να λειτουργήσει απρόσκοπτα.
 
To Δ.Σ. του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. δηλώνει επίσης, ότι θα εργαστεί στη συνέχεια για τη βελτίωση και την αναβάθμιση του χώρου και των υποδομών του καθώς και για τον ευπρεπισμό και την καθαριότητα του περιβάλλοντος χώρου, ώστε να προσφέρει στους καλλιτέχνες, και τους θεατές αξιοπρεπείς συνθήκες ψυχαγωγίας και εργασίας.

Το  Δ.Σ.  του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κέρκυρας