Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Καταψήφιση Γραμμένου αποφάσισε η ΕΠΣΚ

ΕΠΟ
22 Ιουνίου 2018 / 15:55
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στο τελευταίο ΔΣ της ΕΠΣΚ που έγινε την Πέμπτη το βράδυ με οκτώ παρόντες, συζητήθηκε και η εκπροσώπηση της Ένωσης

στην ετήσια ΓΣ της ΕΠΟ και η θέση που θα πάρει σε ότι έχει να κάνει με τα πεπραγμένα της διοίκησης Γραμμένου.
Ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Ποζίδης ανέφερε ότι θα καταψηφίσει τα πεπραγμένα του κ. Γραμμένου, κάτι αναμενόμενο αφού στις τελευταίες εκλογές, η παράταξή του, ήταν ουσιαστικά απέναντί του. Γνωστό ήταν ότι η αντιπολίτευση της ΕΠΣΚ είχε στηρίξει την παράταξη Γραμμένου, αλλά μετά τις εκλογές του Δεκεμβρίου του 2016, ο Σπ. Λούβρος ουσιαστικά πέρασε στην άλλη πλευρά αφού ψήφιζε θετικά όλες τις εισηγήσεις του κ. Ποζίδη και είχε πάρει και την προεδρία στην επιτροπή του γηπέδου της ΕΠΣΚ. Από τους τέσσερις εναπομείναντες στην αντιπολίτευση, αυτό που έχει προκαλέσει εντύπωση τελευταία είναι ότι από την ημέρα της ψηφοφορίας για την παραχώρησης του γηπέδου, ο κ. Σουλάνης και ο κ. Άνθης ψήφισαν την εισήγηση του κ. Ποζίδη.
Μάλιστα αυτό προκάλεσε  και την απορία του Ν. Χρυσικόπουλου μέλους του Δ.Σ. που εκλέχθηκε μαζί με τον κ. Σουλάνη και με δημόσια ανάρτησή του αναφέρεται στο γεγονός, τονίζοντας μάλιστα ότι ο κ. Σουλάνης έχει συνταχθεί πλήρως με την πλειοψηφία. Είναι ένα θέμα που προβληματίζει τις ομάδες που έχουν στηρίξει την αντιπολίτευση στις εκλογές, όπως και η στάση του κ. Άνθη, που μετά το «ναι» στην πρόταση Ποζίδη, απουσίαζε στις δυο επόμενες κρίσιμες συνεδριάσεις του Δ.Σ. Να σημειώσουμε ότι η ΕΠΣΚ με ψήφους 6-2 πήρε απόφαση καταψήφισης των πεπραγμένων της διοίκησης Γραμμένου.
 
Υπογράφηκε η σύμβαση παραχώρησης του γηπέδου
 
Επίσης ενημερώθηκε το σώμα από τον πρόεδρο ότι υπογράφηκε η σύμβαση παραχώρησης του γηπέδου. Το θέμα στο κομμάτι αυτό και η απορία είναι, πώς ο κ. Ποζίδης αλλοίωσε απόφαση της ΓΣ με νεότερη απόφαση Δ.Σ.  Η απορία όπως είναι ότι για το γήπεδο αποφασίστηκε αρχικά να δοθεί για 9+3 χρόνια, αλλά μετά από απόφαση της πλειοψηφίας σε επόμενο Δ.Σ. δόθηκαν συν 6 χρόνια, κάτι που απλά σημαίνει ότι μια απόφαση Δ.Σ. αναιρεί απόφαση ΓΣ σε ένα τόσο σοβαρό θέμα. Οι υπογραφές έπεσαν και οι μόνοι που δεν έχουν ευθύνη είναι οι επιχειρηματίες που θα επενδύσουν και απλά ζήτησαν κάτι περισσότερο, που τους έδωσε ο κ. Ποζίδης.  

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια