Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Οι Κινέζοι σκέφτονται να κάνουν reality show στην Κέρκυρα!

Central China TV
12 Ιουλίου 2018 / 13:48

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με το Δήμαρχο Κέρκυρας, Κώστα Νικολούζο, συναντήθηκε το μεσημέρι, στο Ιστορικό Δημαρχείο, κινεζική αντιπροσωπεία, στο πλαίσιο συνεργασίας του Δήμου με το Υπουργείο Τουρισμού.

Επικεφαλής της αντιπροσωπείας ήταν η κ. Peng Qing,  διευθυντικό στέλεχος ενός από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά δίκτυα της Κίνας (Central China  T.V.).
Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η διερεύνηση των δυνατοτήτων – σε συνεργασία με το Δήμο- να γυριστεί  στην Κέρκυρα  ένα από τα πλέον διάσημα reality  show της Κίνας, που έχει ήδη φιλοξενηθεί σε μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις.  Στο show συμμετέχουν διάσημοι Κινέζοι ηθοποιοί και τραγουδιστές με τις οικογένειες τους, οι οποίοι μέσα από την εμπειρία των διακοπών τους στον εκάστοτε προορισμό προβάλλουν τον τόπο που τους φιλοξενεί.
Στο πλαίσιο της συζήτησης,  ο Δήμαρχος τους ενημέρωσε για τις σχέσεις που έχει αναπτύξει και τα πρωτόκολλα συνεργασίας που έχει υπογράψει o Δήμος με κινεζικές πόλεις, ενώ οι Κινέζοι τόνισαν ότι επέλεξαν την Κέρκυρα λόγω του πολυπολιτισμικού χαρακτήρα της και του εξαιρετικού τοπίου.
Τα γυρίσματα, εφόσον τελικά υλοποιηθεί, προγραμματίζονται για το προσεχές φθινόπωρο.
Στη συνάντηση ήταν παρόντες ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Βασίλης Καββαδίας και ο δημοτικός σύμβουλος Μάνος Ράπτης.