Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συγχαρητήρια στην Παιδική Χορωδία Κέρκυρας από τη ΝΟΔΕ

Παιδική Χορωδία Κέρκυρας
16 Ιουλίου 2018 / 09:37

Η ΝΟΔΕ Κέρκυρας, αισθάνεται την ανάγκη να δώσει τα ποιο εγκάρδια συγχαρητήριά της στην Παιδική Χορωδία Κέρκυρας,

η οποία, προ λίγων ημερών, κατάφερε διεθνή αναγνώριση με την απονομή σε αυτήν ενός εκ των τριών Αριστείων (ανώτατη τιμητική διάκριση) στο Διεθνές Διαγωνιστικό Φεστιβάλ «Summa cum Laude» της Βιέννης.
Μάλιστα η τιμή αυτή για την Κέρκυρα έρχεται ακριβώς δύο χρόνια μετά την διεθνή διάκριση της «Φιλαρμονικής Εταιρείας Μάντζαρος», η οποία σε αντίστοιχο διεθνή διαγωνισμό, πάλι στην Βιέννη, είχε αποσπάσει το πρώτο βραβείο.
Αξίζουν θερμότατα συγχαρητήρια για το επίτευγμα αυτό στην Διοίκηση της Χορωδίας Κέρκυρας, καθώς και στην Μαέστρο της κ. Χριστίνα Καλλιαρίδου, αλλά πάνω απ’ όλα στους μικρούς συντελεστές – χορωδούς της Παιδικής Χορωδίας Κέρκυρας, όπως και στους γονείς τους, οι οποίοι, παρά τους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε, στέκονται, με κάθε θυσία, δίπλα στα παιδιά τους και τα έχουν καθοδηγήσει στον κατεξοχήν δρόμο της αρετής, δηλαδή στον δρόμο του πολιτισμού.
Τέτοια γεγονότα, πραγματικά, μας αναπτερώνουν το ηθικό και εις πείσμα αυτών που κατάντησαν τον τόπο μας στην σημερινή του κατάσταση, μας εγγυώνται ότι η ανόρθωσή του θα επέλθει μέσα από την νέα και άξια γενιά των Ελλήνων.