Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στο Tμήμα το δ.σ. του Συλλόγου Τεμπλονίου για εξακρίβωση στοιχείων!

ΧΥΤΑ Τεμπλονίου
16 Ιουλίου 2018 / 19:23
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στο χώρο του ΧΥΤΑ Τεμπλονίου εισήλθαν το βράδυ της Δευτέρας τα μέλη του Πολιτιστικού Εξωραϊστικού Συλλόγου

Η είσοδος τους είχε απαγορευτεί από τα γεγονότα της 20ης Μαΐου και μετά και την απόφαση του δικαστηρίου που επέβαλε ποινή σε Δήμαρχο και Αντιδήμαρχο για παραβίαση περιβαλλοντικής νομοθεσίας, αναφορικά με τα κορεσμένα κυτταρα.

Όπως είπαν στο enimerosi.com τα μέλη του Συλλόγου, είχαν ζητήσει επανειλημμένα από τον αντιδήμαρχο και πρόεδρο του ΣΥΔΙΣΑ Σπύρο Ασπιώτη να επισκεφθούν το χώρο, γιατί είχαν πληροφορίες από κατοίκους ότι εναποτίθενται απορρίμματα πίσω από τα κύτταρα. Ωστόσο, στα αιτήματά τους, όπως λένε οι ίδιοι, ο αντιδήμαρχος δεν ανταποκρίθηκε.

Έτσι, το βράδυ της Δευτέρας, τα μέλη του Δ.Σ. πήραν την πρωτοβουλία μόνοι τους και μπήκαν από το μισάνοιχτο πορτόνι για να διαπιστώσουν αν γίνεται όντως παράνομη εναπόθεση απορριμμάτων. Σε ελάχιστα λεπτά κατέφθασαν άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. και ζήτησαν από τα μέλη του Συλλόγου, εξι άτομα συνολικά, να τους ακολουθήσουν στο τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων.
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.