Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τρεις συλλήψεις για παράνομη οπλοκατοχή σε Κέρκυρα και Ζάκυνθο

σύλληψη
19 Ιουλίου 2018 / 10:04

Συνελήφθησαν τα τελευταία εικοσιτετράωρα στην Κέρκυρα και την Ζάκυνθο

από αστυνομικούς υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κέρκυρας και Ζακύνθου, ένας 46χρονος Έλληνας και δύο αλλοδαποί 16 και 24 ετών, σε τρείς  διαφορετικές περιπτώσεις, για παράνομη οπλοκατοχή.

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, στο πλαίσιο αιφνιδιαστικής έρευνας που πραγματοποιήθηκε την 18.07.2018 το πρωί από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βόρειας Κέρκυρας, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στην οικία του 46χρονου στην περιοχή του Σιδαρίου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία συσκευή τύπου «TΕΑZER» και ένας σουγιάς 72 εκατοστών.

Σε μια ακόμη αντίστοιχη περίπτωση παράνομης οπλοκατοχής, συνελήφθη σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες, στον Λαγανά Ζακύνθου από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ), ένας 16χρονος αλλοδαπός, για κατοχή μαχαιριού συνολικού μήκους 22 εκατοστών.

Επίσης την 18.07.2018 το πρωί στην Ζάκυνθο, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας, 24χρονος αλλοδαπός για κατοχή μίας μεταλλικής σιδερογροθιάς.
Οι συλληφθέντες με τις σε βάρος τους δικογραφίες που σχηματίστηκαν   οδηγήθηκαν  στην κατά τόπο αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.