Τετάρτη 24.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στην Α ΕΠΣΚ τα παιδιά της Κ15 του ΑΟΚ

Κ15 ΑΟΚ
19 Ιουλίου 2018 / 16:55
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Συγκέντρωση με τους γονείς των παιδιών που έπαιξαν στην Κ15 του ΑΟΚ Κέρκυρα είχε ο διευθυντής των ομάδων υποδομών Νίκος Χρυσικόπουλος,

στα γραφεία της ΠΑΕ, στη Λ. Αλεξάνδρας. Αντικείμενο της συνάντησης η συζήτηση για το μέλλον των παιδιών, αφού ως γνωστόν η ομάδα επειδή έπεσε στη Β΄ Εθνική δεν θα πάρει μέρος σε αντίστοιχο πρωτάθλημα αυτής της ηλικιακής κατηγορίας, θα παίξει μόνο μια ομάδα Κ19.
Όπως μας είπε ο διευθυντής της Ακαδημίας, η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και ανέλυσε στους γονείς τη σκέψη της διοίκησης της ΠΑΕ και τις προτάσεις έτσι ώστε να μην «σκορπίσουν» τα παιδιά.
Η βασική σκέψη είναι να ενταχθούν σε μια ομάδα και να συνεχίσουν να δουλεύουν σε υψηλά στάνταρ, να μη διαλυθεί η προσπάθεια που έγινε τη σεζόν που πέρασε. Μάλιστα υπάρχει και η ομάδα στην οποία θα ενταχθούν και θα πάρουν μέρος στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας της ΕΠΣΚ.
Το κλίμα ήταν κάτι περισσότερο από θετικό, οι γονείς στο σύνολό τους ήταν ευχαριστημένοι από την κίνηση της ΠΑΕ και τον προγραμματισμό του διευθυντή των υποδομών κ. Χρυσικόπουλου. Έχουν εμπιστοσύνη ότι αυτή η παρέα θα συνεχίσει να είναι μαζί, μάλιστα ειπώθηκε και η ομάδα και ο προπονητής που θα έχουν (έμπειρος με πολύ δουλειά και επιτυχίες και στις μικρές ηλικίες, ίσως ο ιδανικότερος) και αυτό που μένει είναι μια δεύτερη συνάντηση την ερχόμενη Τετάρτη 25 Ιουλίου όπου και θα έχουν μια δεύτερη συζήτηση και θα προχωρήσουν στο διαδικαστικό μέρος.
Φάνηκε ότι το σύνολο σχεδόν των παιδιών θα είναι στη νέα ομάδα, θα δουλέψουν μαζί και θα είναι έτοιμα την επόμενη χρονιά να πλαισιώσουν την Κ17 με την ομάδα ανεβασμένη στη Σούπερ Λίγκα. Σίγουρα από τα 30 παιδιά λίγα δεν θα μπουν στη νέα διαδικασία, λόγω κυρίως απόστασης, αφού  οι προπονήσεις και οι αγώνες θα είναι στο κέντρο, στην πόλη.
Είναι μια εξέλιξη άκρως υπεύθυνη από την πλευρά του ΑΟΚ Κέρκυρα, που θέλει και περιμένει τα επόμενα χρόνια καρπούς από τα τμήματα υποδομών. 

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια