Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Βροχή μεταγραφικών κινήσεων στην ΑΕΛ

Γ΄ Εθνική
20 Ιουλίου 2018 / 13:39
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μέχρι τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 19/7 η ΑΕ Λευκίμμης δεν είχε κάνει καμιά κίνηση σε ότι αφορά τον σχεδιασμό της για τη σεζόν

που έρχεται. Μόνη ανακοίνωση η πρόσληψη του προπονητή Δ. Μαγκαφίνη ένα μήνα πριν. Τα προβλήματα στην περιοχή με το θέμα των σκουπιδιών και με τα ΜΑΤ σίγουρα έπαιξαν τον ρόλο τους, αλλά η διοίκηση σιωπηλά και χωρίς να βγει τίποτε προς τα έξω, μετά τις 11:00 το βράδυ της Πέμπτης, ξεκίνησε μια σειρά ανακοινώσεων που έχει σχέση με το έμψυχο υλικό. Πέντε καινούργιες μεταγραφές και δυο ανανεώσεις είναι οι επίσημες πρώτες ανακοινώσεις και σίγουρα έπεται συνέχεια.
Η πρώτη ανακοίνωση είχε να κάνει με τον Τσέβα-γκολ, τον αρχηγό της ομάδας Βαγγέλη Τσεβανέδη, που ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα, ένα παίκτη αρχισκόρερ στην Γ΄ Εθνική πέρσι, είναι ο άνθρωπος που έχει την ικανότητα να βρίσκει δίχτυα. Όμως και ο νεαρός Σπύρος Βούλγαρης, είανι ο δεύτερος Λευκιμμιώτης που ανανέωσε με την ΑΕΛ, πριν ξεκινήσει η ομάδα να ανακοινώνει  τα νέα αποκτήματα. Οι πέντε που ανακοίνωσε είναι:
Γιώργος Κιοσσές: είναι 33 ετών,  παίζει σαν αμυντικός μέσος, βασικός παίκτης και αρχηγός τα τελευταία έξι χρόνια στην Ερμιονίδα, όπου είχε αποκτηθεί το 2012 από τον ΑΟ Πάρου. . 
Κώστας Λίμα: είναι 24 ετών, παίζει αριστερός μπακ, είναι γιος του Νόνι Λίμα που έκανε μεγάλη καριέρρα στον Πανιώνιο. Ο Κώστας έχει παίξει και στη Super League με την Καλλονή, ενώ την τελευταία σεζόν έπαιξε με τον ΑΟ Καραβά όπου και κατάκτησε  το κύπελλο Πειραιά. Είναι ένας παίκτης που παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει εμπειρίες αφού έχει αγωνιστεί στον Αιολοκό (Β΄ Εθνική) στη Νίκη Βόλου και τον Πανναξιακό.
Κώστας Κιπτίου: είναι 27 ετών,  παίζει ως μεσοεπιθετικός. Τελευταία σεζόν έπαιξε στον Αλμυρό Βόλου, ενώ  έχει αγωνιστεί και σε Νίκη Βόλου, Τύρναβο, Λαμία, Κισσαμικό, Ρήγα Φεραίο.
 Δημήτρης Παπαδόπουλος:  23 ετών με ύψος 1.93μ., είναι κεντρικός αμυντικός. Έπαιζε στη Ζάκυνθο πέρσι, ενώ είχε παίξει στην Κ17 του ΠΑΟΚ, σε Ηρακλή Θεσαλονίκης, Καστοριά, Πιερικό, Ηρακλή Αμεπλοκήπων και Ρόδο.
Μάριος Σελμανάι: είναι 24 ετών και παίζει στα άκρα της επίθεσης, πέρσι έπαιξε στη Θήβα. Ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού, πήγε στου Απόλλωνα και μετά, αγωνίστηκε στο Βύζαντα Μεγάρων, στο Φωστήρα.   
Βέβαια σε όλες τις ανακοινώσεις (μια για κάθε παίκτη εξέδωσε η ΑΕΛ) στο τέλος υπάρχει για τους νεοφερμένους το καλωσόρισμα και ευχές…

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια