Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Κωστής Μαραβέγιας live στο Παλαιό Φρούριο

Κωστής Μαραβέγιας
23 Ιουλίου 2018 / 13:12
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Κωστής Μαραβέγιας ετοιμάζει μια ακόμα εξαιρετική συναυλία στο Παλαιό Φρούριο Κέρκυρας στο πλαίσιο του 8ου SEVEN Festival 2018 το Σάββατο 4/8 στις 21:30.

Έχει αποδείξει ότι είναι από εκείνους τους καλλιτέχνες που αγαπάει να εκφράζεται μέσα από τη μουσική και χαίρεται τις συναυλίες όσο και το κοινό που τον παρακολουθεί. Και θα έχουμε τη μία και μοναδική ευκαιρία να ζήσουμε το μεγαλύτερο πάρτι του καλοκαιριού. Ένα πολύχρωμο πολιτισμικό μουσικό πάρτι από αυτά που ξέρει να φτιάχνει ο Κωστής με κάθε ευκαιρία. Ένα πρόγραμμά γεμάτο τραγούδια από τα πρώτα του χρόνια στη δισκογραφία όπως το χαρακτηριστικό «Δε ζητάω πολλά», το ελκυστικό «Που να βρω μια να σου μοιάζει», την παιχνιδιάρικη «Λόλα», επιλογές από το τελευταίο του album «Κατάστρωμα» όπως το «Φάρος», το μεθυστικό «Ζεστό Κρασί», το «Συγχωροδοπέταλα» αλλά και ένα μουσικό παιχνίδι με τραγούδια που ο Κωστής αγαπά πολύ ερμηνευμένα με το μοναδικό τρόπο του και με τη βοήθεια των εξαιρετικών μουσικών της μπάντας του: Νίκο Αγγλούπα (ηλεκτρικό μπάσο), Άγγελο Αγγελίδη (ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα), Jim Staridas (τρομπόνι) και Κρίτωνα Μπελλώνια (κρουστά, τύμπανα)
 Επιμέλεια παραγωγής: «ΕΠΤΑ, Τεχνών Τόπος» www.eptatexnon.com, «Φίλοι του ΕΠΤΑ» 
Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:30
Τηλέφωνο πληροφοριών: 6974064575

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.