Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Υπογράφει ο Μότα, έρχεται ο Σιατραβάνης

ΑΟΚ Κέρκυρα
23 Ιουλίου 2018 / 16:55
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Εδώ και δέκα μέρες ξεκίνησε να κτίζεται ο ΑΟΚ της Β΄ Εθνικής, με στόχο την επιστροφή στη Superleague.

Από 13/7 οι παίκτες πέρασαν εργομετρικά και από 16/7 ξεκίνησαν τις προπονήσεις στον Πλάντραφο σε μια προσπάθεια να ετοιμαστεί η ομάδα για να ανταπεξέλθει στο δύσκολο φετινό της έργο. Η διοίκηση προσπάθησε να κρατήσει κάποιους από τους παλιούς παίκτες και παράλληλα να ενισχύσει την ομάδα στις θέσεις που υπάρχει έλλειψη. Όμως η ενίσχυση δε σταμάτησε, αλλά η ομάδα έχει στη λίστα της κάποιους παίκτες που είναι αναγκαίοι και σε συνεννόηση με τον τεχνικό Δημήτρη Σπανό προσπαθεί να τους αποκτήσει.
Ένας παίκτης που όλα δείχνουν ότι έρχεται στο νησί για να ενταχθεί στην ομάδα είναι ο δεξιός μεσοεπιθετικός Σάββας Σιατραβάνης, ο οποίος ανήκει στον Απόλλωνα Σμύρνης. Ο Σιατραβάνης ο οποίος συμμετείχε στις προπονήσεις του Απόλλωνα στο Καρπενήσι, μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την «Ελαφρά Ταξιαρχία» και τις επόμενες μέρες να έρθει στο νησί για τις υπογραφές. Φυσικά ο Δ. Σπανός τον θέλει μαζί του για το βασικό στάδιο που θα γίνει από 26/7 στα 3-5 Πηγάδια στη Νάουσα και είναι πιθανόν ακόμη και σήμερα να είναι εδώ.
Ο Σάββας Σιατραβάνης είναι 26 χρόνων έχει γεννηθεί στη Λάρισα και είναι μεσοεπιθετικός, είχε πέρσι με τον Απόλλωνα 13 συμμετοχές συνολικά στο πρωτάθλημα και μία στο κύπελλο χωρίς να σκοράρει, ενώ την περίοδο 2016 - 2017 στη Β΄ Εθνική είχε 28 συμμετοχές και πέτυχε δέκα τέρματα. Ξεκίνησε από την ΑΕΛ, όπου είχε 21 συμμετοχές, 2013 έως 2015 ήταν στον Ηρακλή, με 52 συμμετοχές και 7 γκολ, 2015 - 2016 στην Παναχαϊκή με 29 συμμετοχές και 8 γκολ και τις δυο τελευταίες σεζόν ήταν στον Απόλλωνα Σμύρνης.
Εδώ και λίγες μέρες προπονείται με την ομάδα ο βραζιλιάνος επιθετικός Μπρούνο ντα Μότα Μιράντα. Όλα δείχνουν ότι ο Βραζιλιάνος έχει ικανοποιήσει με την εικόνα του στις προπονήσεις και ότι μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα θα κληθεί για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΑΟΚ. Είναι λίγο πίσω στα εργομετρικά, αλλά είναι κάτι που μέσα από την προετοιμασία και τις προπονήσεις αναμένεται να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο, «ξέρει μπάλα» και αυτό είναι το εισιτήριό του για ένα επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΑΟΚ.
Η ομάδα κάνει προπονήσεις στον Πλάντραφο καθημερινά, θα συνεχιστούν ως την Τρίτη και μετά η ομάδα θα αναχωρήσει για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στη Νάουσα που θα γίνει 26/7 ως 13/8, με τον Δ. Σπανό να είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών και να περιμένει ακόμη κάποιους παίκτες για να ενισχυθεί η ομάδα. 

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια