Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Παραμένει αντιδήμαρχος Κορισσίων και Μελιτειέων ο Αλέξανδρος Ασπιώτης

Αλέξανδρος Ασπιώτης
26 Ιουλίου 2018 / 15:02

Ο Δήμαρχος είχε αποστείλει σχετική επιστολή στον κ. Ασπιώτη στην οποία τονίζεται η συμβολή του στη λειτουργία της δημοτικής αρχής

Παραμένει στη θέση του αντιδημάρχου Δ.Ε. Κορισσίων  και  Μελιτειέων ο δημοτικός σύμβουλος Αλέξανδρος Ασπιώτης μετά τη συνάντησή του με το Δήμαρχο Κώστα Νικολούζο.
Ο κ. Νικολούζος είχε αποστείλει σχετική επιστολή στον κ. Ασπιώτη στην οποία τονίζεται η συμβολή του στη λειτουργία της δημοτικής αρχής

Ακολουθεί η επιστολή του Δημάρχου

Κύριε Ασπιώτη,
 
Αγαπητέ Αλέκο,
 
Εκτιμώ την ευθιξία που σε οδήγησε στην παραίτηση από τη θέση του αντιδημάρχου καθώς και την πολιτική υπευθυνότητα με την οποία δηλώνεις ότι δεν έχεις πρόθεση να ανεξαρτητοποιηθείς ως δημοτικός σύμβουλος αφού εκλέχτηκες με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΡΙΚΙ. Η επιστολή σου της 26ης Ιουνίου αποδεικνύει και τα δυο.
 
Καταλαβαίνεις, όμως, ότι στην καθημερινή μάχη που δίνει η δημοτική αρχή για να αντιμετωπίσει μεγάλα και χρονίζοντα προβλήματα,  δεν περισσεύει κανείς από τη δημοτική ομάδα μας. Έχουμε όλοι μας την υποχρέωση να ολοκληρώσουμε τη δημοτική θητεία, καταβάλλοντας κάθε προσπάθεια  για  το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Σε  αυτή την καθημερινή μάχη, η συμβολή σου είναι καθοριστική, όπως έχουν  αποδείξει η θητεία σου στην αντιδημαρχία και η παρουσία σου στο Δημοτικό Συμβούλιο. Ανήκεις στα στελέχη της παράταξης που τιμούν τις ψήφους που έλαβαν με συνέπεια και αποτελεσματικότητα.
 
 Συνεπώς, έχω την πεποίθηση ότι δε θα επιμείνεις στην παραίτησή σου.
 
 
                                                                                            Ο Δήμαρχος Κέρκυρας
 
Κωνσταντίνος Νικολο
ύζος