Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αρχίζει η προετοιμασία για το 2ο Συνέδριο κερκυραϊκού τουρισμού αει-forum 2018

συνέδριο κερκυραϊκού τουρισμού
01 Αυγούστου 2018 / 15:51

ΚΕΡΚΥΡΑ. Τις προτεινόμενες ενότητες της φετεινής κορυφαίας εκδήλωσης αναστοχασμού για τον κερκυραϊκό τουρισμό, καλούνται από την Οργανωτική Επιτροπή να συζητήσουν οι παράγοντες της οικονομίας και οι εκπρόσωποι της Διοίκησης και των Φορέων.

Η πρώτη αυτή συνάντηση θα γίνει τη Δευτέρα το πρωί στο ιστορικό Δημαρχείο, παρουσία του δημάρχου, Κ. Νικολούζου. Σύμφωνα με την επιστολή-πρόσκληση, η οργάνωση του 2ου Corfu Tourism αειForum, σε συνέχεια της επιτυχημένης περσινής πρώτης διοργάνωσης. 
Η προτεινόμενη ημερομηνία είναι στις 19-21 Οκτωβρίου 2018. Το συνέδριο θα έχει, ως κύρια θέματα, τον απολογισμό της τουριστικής χρονιάς του 2018 και τον σχεδιασμό πετυχημένων δράσεων για το εγγύς μέλλον, με στόχο τη συνεχή αναβάθμιση της Κέρκυρας ως τουριστικού προορισμού. 
Για αυτό το λόγο και στο πλαίσιο της προετοιμασίας διοργάνωσης του συνεδρίου, η πρόσκληση αποβλέπει σε μια πρώτη συνάντηση τη Δευτέρα 6 Αυγούστου, ώρα 10:00 έως 12:00 στο ιστορικό Δημαρχείο της Κέρκυρας “San Giacomo” με θέμα: «Προβληματισμοί και προτάσεις για τον τουρισμό της Κέρκυρας - προτεινόμενη θεματολογία. Την πρόσκληση υπογράφουν οι Σπυριδούλα Ασωνίτου, Γ. Κατσαΐτης και Τάκης Αναγνωστάκος.