Πέμπτη 18.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ανεξάρτητος και ο Ραιδεστινός από την ΝΕΡΙΚΙ

δημοτικό συμβούλιο
08 Αυγούστου 2018 / 17:12

Ο δημοτικός σύμβουλος, στέλεχος της Λα.Ε., ανακοίνωσε την απόφασή του με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το θέμα της διαχείρισης των σκουπιδών, την Λευκίμμη και τα ΜΑΤ.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την ανεξαρτητοποίησή του από την πλειοψηφούσα δημοτική παράταξη Νέα Ριζοσπαστική Κίνηση, δήλωσε με το ξεκίνημα της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, ο μέχρι πρότινος αντιδήμαρχος Γ. Ραιδεστινός. Ο δημοτικός σύμβουλος, στέλεχος της Λα.Ε., ανακοίνωσε την απόφασή του με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το θέμα της διαχείρισης των σκουπιδών, την Λευκίμμη και τα ΜΑΤ. Σημειώνεται η πρόσφατη ανακοίνωση της Νομαρχιακής Κερκύρας του κόμματος, που έβαζε πάγο στα στελέχη του σε Περιφέρεια και Δήμο για την συμμετοχή τους στις αποφάσεις των δυο συμβουλίων.
Παρόντες στη συνεδρίαση πολλοί κάτοικοι της Λευκίμμης αλλά και μέλη του Συλλόγου Τεμλονίου με διακριτική παρουσία της Αστυνομίας έξω από την αίθουσα Ευαγόρας Παλληκαρίδης.
Το σχόλιο του Δημάρχου Κώστα Νικολούζου στην δήλωση ανεξαρτητοποίησης του Γ. Ραιδεστινού: «Φαίνεται ότι η προεκλογική περίοδος έχει ξεκινήσει για τα καλά. Με εξέπληξε ο κ. Ραιδεστινος, ο οποίος δεν είχε καν τη λεπτοτητα να δηλώσει την πρόθεση του να ανεξαρτητοποιηθει». 

Δείτε απόσπασμα της δήλωσης του Γιώργου Ραιδεστινού