Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στην τελική ευθεία για τις Πανελλήνιες

Πανελλήνιες
10 Μαΐου 2016 / 14:51

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την Δευτέρα 16/5 κάνουν πρεμιέρα οι Πανελλήνιες 2016 με ένα από τα σημαντικότερα μαθήματα για όλους τους υποψηφίους, την Νεοελληνική Γλώσσα και το θέμα έκθεσης.

Το πρόγραμμα των Πανελληνίων έχει ήδη καθοριστεί από το Υπουργείο και περίπου 103.000 υποψήφιοι ρίχνονται στην μάχη για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζεται στις τάξεις των υποψηφίων για το θέμα της έκθεσης που θα πέσει φέτος.
Στο γραφείο της Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Κέρκυρας Νικολέττας Πανδή πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη σύσκεψη παρουσία του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων Κωνσταντίνου Γκούση, με θέμα το συντονισμό των εμπλεκόμενων φορέων για τη διαδικασία καλής έκβασης των Πανελλαδικών Εξετάσεων του σχολικού έτους 2015-2016. Έλαβαν μέρος εκπρόσωποι της ΕΛ.ΑΣ, του Λιμενικού, της Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε, του Ο.Τ.Ε , της Πυροσβεστικής και του Νοσοκομείου όπως επίσης και ο Διευθυντής Διεύθυνσης Β/βάθμιας Εκπαίδευσης Κέρκυρας Θεόδωρος Αθηναίος. Οι εκπρόσωποι των φορέων τοποθετήθηκαν επί του θέματος και ο καθένας ανέλαβε την ευθύνη που του αναλογεί κατά τη διάρκεια των Πανελλαδικών εξετάσεων με στόχο την απρόσκοπτη έκβαση αυτών και τη διευκόλυνση των εξεταζόμενων μαθητών .

Την Δευτέρα 16/5 κάνουν πρεμιέρα οι Πανελλήνιες 2016 με ένα από τα σημαντικότερα μαθήματα για όλους τους υποψηφίους, την Νεοελληνική Γλώσσα και το θέμα έκθεσης. Το πρόγραμμα των Πανελληνίων έχει ήδη καθοριστεί από το Υπουργείο και περίπου 103.000 υποψήφιοι ρίχνονται στην μάχη για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζεται στις τάξεις των υποψηφίων για το θέμα της έκθεσης που θα πέσει φέτος.

www.dikaiologitika.grΤην Δευτέρα 16/5 κάνουν πρεμιέρα οι Πανελλήνιες 2016 με ένα από τα σημαντικότερα μαθήματα για όλους τους υποψηφίους, την Νεοελληνική Γλώσσα και το θέμα έκθεσης. Το πρόγραμμα των Πανελληνίων έχει ήδη καθοριστεί από το Υπουργείο και περίπου 103.000 υποψήφιοι ρίχνονται στην μάχη για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζεται στις τάξεις των υποψηφίων για το θέμα της έκθεσης που θα πέσει φέτος.