Υποψήφια βουλευτής της Ν.Δ. στην Κέρκυρα η Μαριλένα Μάστορα

Όπως γνωστοποίησε η ίδια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

20
Aυγούστου / 2018

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η Μαριλένα Μάστορα είναι χειρουργός ορθοπεδικός και κόρη του αείμνηστου πρώην δημάρχου Κέρκυρας Αλέξανδρου Μάστορα.

Στην ανάρτησή της αναφέρει «Επιθυμώ να μοιραστώ μαζί σας την απόφαση μου να κατεβώ στις επόμενες βουλευτικές εκλογές, ως υποψήφια βουλευτής Κέρκυρας αποδεχόμενη την τιμητική πρόταση που μου έγινε από την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας. 
Πάντα στην ζωή μου είχα μια γενική θέση αρχής, την οποία πίστευα και χθες, πιστεύω και σήμερα, θα πιστεύω και αύριο. Είναι τα ίδια λόγια του αγαπημένου μου πατέρα που τόσο πολύ προσπάθησε για αυτόν τον ευλογημένο τόπο. «Τα καλύτερα λόγια είναι οι πράξεις». Ο κόσμος έχει πια κουραστεί ν’ ακούει λόγια και ψεύτικες υποσχέσεις.

Όποιος νοιάζεται με την καρδιά του για την Ελλάδα μας, για την Κέρκυρά μας και θέλει να προσφέρει με την ψυχή του στη Κέρκυρα, οφείλει να δηλώνει παρών σε αυτό το σταυροδρόμι της ευθύνης.
Σε αυτή μου την απόφαση επιθυμώ, αυτό το σταυροδρόμι ευθύνης να το βαδίσουμε μαζί.

Όποιος έχει δημόσιο αξίωμα πρέπει να είναι αυτό που αποκαλώ «ηγέτης-υπηρέτης” και να το αποδεικνύει με την αποφασιστικότητα της πράξης, και με το αποτύπωμα της προσφοράς του για το κοινό συμφέρον… και όχι να είναι ακόλουθος των γεγονότων και των συγκυριών».