Τρίτη 23.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Γήπεδο ή… οικονομική καταστροφή για τη Λευκίμμη

Γ΄ Εθνική
24 Αυγούστου 2018 / 13:51
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η γραφειοκρατία είναι η αιτία να καθυστερεί η αλλαγή χλοοτάπητα στο γήπεδο της Λευκίμμης και να ζώνουν τα φίδια τους ανθρώπους της ΑΕΛ.

Και αυτό γιατί όπως μας είπε και ο γενικός αρχηγός της ομάδας Χ. Κουρής «αν το γήπεδο δεν γίνει άμεσα τότε αυτό θα ισοδυναμεί με οικονομική καταστροφή για την ομάδα, για ανθρώπους που επένδυσαν έτσι ώστε η ΑΕΛ να είναι πρωταγωνίστρια και να στοχεύει μόνο πρωτάθλημα και άνοδο στη Β΄ Εθνική. Κάποιοι θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να μην εμπαίζουν τους Λευκιμμιώτες, αφού η ΑΕΛ είναι το στολίδι τους».
Ένα γραφειοκρατικό πρόβλημα ενός θέματος που έπρεπε να περάσει από την οικονομική επιτροπή της ΠΙΝ και δεν έγινε, έφερε πίσω πάλι τις εργασίες στο γήπεδο και ο κλοιός κλείνει επικίνδυνα, αφού σε τέσσερις εβδομάδες ξεκινάει το πρωτάθλημα. Ακόμη και την ερχόμενη βδομάδα να περάσει το θέμα από οικονομική επιτροπή και να περιμένει για τυχόν ενστάσεις, θα χαθούν τουλάχιστον δυο εβδομάδες ακόμη και δυσκολεύουν όλα από κει και πέρα. Η ΑΕΛ σαν εναλλακτική θέλει να παίξει στο ΕΑΚΚ, αλλά δε γνωρίζει κανείς αν θα της δοθεί και με ποιες προϋποθέσεις.
Η ΑΕΛ χωρίς τους Βασιλάκη, Θεοδωράκη και Σερμνανάι που μικροπροβλήματα τραυματισμών τους αφήνουν έξω, θα δώσει φιλικό ματς το Σάββατο 25/8 στην Αχαράβη κόντρα στον πολύ δυνατό για φέτος Θιναλιακό, σε ένα παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 18:00.  Στα μεταγραφικά, ο Ανδρέας Θεοδωράκης από τους κορυφαίους παίκτες της προηγούμενη χρονιάς συνεχίζει στην ΑΕΛ όπως ενημέρωσε η Βασίλισσα του Νότου.

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια