Ο Δήμαρχος Κέρκυρας για το λυπηρό γεγονός τραυματισμού του 32χρονου στην Λευκίμμη

«Επιβάλλεται να αναζητήσουμε διέξοδο από την κρίση που είναι βέβαιο ότι δεν μπορεί να αντιμετωπισθεί με ακραίες συμπεριφορές» αναφέρει μεταξύ άλλων

28
Aυγούστου / 2018

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Δήμαρχος Κέρκυρας, Κώστας Νικολούζος, έκανε την παρακάτω δήλωση μετά τον τραυματισμό δημότη, την Κυριακή το βράδυ, στη διάρκεια εκδήλωσης διαμαρτυρίας στη Λευκίμμη:
«Εκφράζουμε τη βαθιά λύπη μας για το σοβαρό τραυματισμό ενός νέου ανθρώπου στα επεισόδια της περασμένης Κυριακής στα Μεσοράχια.
Το  γεγονός αυτό επαναφέρει με δραματικό και επιτακτικό τρόπο  στο προσκήνιο την ανάγκη συνεννόησης  ώστε να υπερβούμε το πρόβλημα που αφήνει πληγές στο σώμα ολόκληρης της Κέρκυρας.
Η αναζήτηση και η απόδοση ευθυνών για το συγκεκριμένο γεγονός, καθώς και για όσα έχουν προηγηθεί στη Λευκίμμη τους τελευταίους μήνες, είναι αντικείμενο των αρμοδίων αρχών.
Υποχρέωση όλων μας, όσοι εμπλεκόμαστε στην υπόθεση υπό τη θεσμική μας ιδιότητα και από οποιαδήποτε θέση είναι να αναζητήσουμε διέξοδο από την κρίση που είναι βέβαιο ότι δεν μπορεί  να αντιμετωπισθεί με ακραίες συμπεριφορές.
Ο Δήμος θα εντείνει τις προσπάθειές του σε αυτήν την κατεύθυνση»