Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πήρε το βραβείο του MVP ο Κ. Τσιλιμπάρης

Χάντμπολ
29 Αυγούστου 2018 / 13:54
Σπύρος Πίκουλας

ΑΘΗΝΑ. Σε εκδήλωση που έγινε στο αμφιθέατρο του Μουσείου της Ακρόπολης, έγινε η κλήρωση των πρωταθλημάτων Handball Premier των Ανδρών

και της Α1 Γυναικών, αλλά και οι βραβεύσεις των κορυφαίων για τη χρονιά που πέρασε. Κορυφαίος, καθώς και τιμώμενο πρόσωπο, ο 39χρονος Κερκυραίος τερματοφύλακας Κώστας Τσιλιμπάρης που πήρε πρωτάθλημα και κύπελλο με τον Ολυμπιακό, έχοντας μια μεγάλη καριέρα που ξεκίνησε από την Κέρκυρα και τον Φαίακα. Ο Κ. Τσιλιμπάρης ήταν MVP αλλά και κορυφαίος τερματοφύλακας του πρωταθλήματος, μαζί με τον συμπαίκτη του Δ. Τζήρα.
Στις δηλώσεις που έκανε σχετικά με το μέλλον του και την είσοδο για πρώτη χρονιά του Ολυμπιακού στο χάντμπολ, μεταξύ άλλων είπε: «Το πότε θα κλείσει η καριέρα μου θα το δούμε. Θέλω να αρπάξω την ευκαιρία και να πω ότι είναι ένα καλό μομέντουμ για το άθλημα. Σίγουρα η είσοδος του Ολυμπιακού άλλαξε πολλά πράγματα και έβαλε μερικά πλαφόν για να είναι κάποιος ανταγωνιστικός. Οι υπόλοιπες ομάδες ανέβασαν κι αυτές τον πήχη και δημιουργήθηκε μια ελπιδοφόρα κατάσταση. Στον ερασιτέχνη Ολυμπιακό υπήρχαν στέρεες βάσεις για τον αθλητή και είχα πάρα πολλά χρόνια να συναντήσω κάτι τέτοιο. Είναι ευχαρίστηση για κάθε αθλητή να βρίσκεται σε αυτήν την οικογένεια».
Να σημειώσουμε ότι τη σεζόν που έρχεται στον Ολυμπιακό θα παίζουν άλλοι δυο Κερκυραίοι που ξεκίνησαν από τον Φαίακα, ο Άγγελος Τσίλης και ο Αντώνης Κόντης, δείγμα της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται στην κερκυραϊκή ομάδα.
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια