Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

O Monsieur Minimal στο Πολύτεχνο

Monsieur Minimal
30 Αυγούστου 2018 / 14:04

ΚΕΡΚΥΡΑ. O Monsieur Minimal αναλαμβάνει τα decks στο ΠΟΛΥΤΕΧΝΟ, την Παρασκευή 31 Αυγούστου στις 10:00 μ.μ. για να μας παρουσιάσει

τις μουσικές που τον επηρέασαν στην μέχρι τώρα μουσική του πορεία. Απο indiepop electronica και vintage tunes μέχρι tropical disco και disco house σε ένα "Erotica" dj set.
 
Λίγα λόγια για τον Monsieur Minimal:
 
Με 5 άλμπουμ στο ενεργητικό του, άριστες κριτικές και live εμφανίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, συμμετοχή σε μουσικές συλλογές του εξωτερικού (Τουρκιά, Γαλλία, Ρωσία, Γερμανία, Πολωνία) , μουσικές επενδύσεις σε τηλεοπτικά σποτ και διαφημίσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και σε Αμερική και Καναδά , συνεργασίες με αξιόλογους Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες (όπως αυτή με την Δήμητρα Γαλάνη στον δίσκο του Πάστα Φλώρα και το opening act στην συναυλία του Moby) και με μεγάλη παρουσία σε ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές playlist , ο Μοnsieur Minimal  έχει κερδίσει επάξια τα τελευταία χρόνια μια αξιοσημείωτη μουσική αναγνώριση και τον τίτλο του indie/pop aesthete.
Τον Σεπτέμβριο του 2017 o Monsieur Minimal κυκλοφορεί το νέο και πέμπτο στην σειρά άλμπουμ του με τίτλο Erotica. Μέτα το πρώτο και πολυαγαπημένο, από κοινό και τα ραδιόφωνα, single της Αγκαλιάς ήρθε η πιο “μεγάλη” Στιγμή, με την συμμετοχή του αειθαλή Δάκη και άνοιξε ο δρόμος για το νέο άλμπουμ. Το Εrotica σηματοδοτεί την επιστροφή του Monsieur Minimal στον Ελληνικό στίχο, δημιουργήθηκε κατά την παραμονή του καλλιτέχνη στο Βερολίνο και πήρε την τελική του μορφή στην Ελλάδα στο τέλος του 2016.
Ένα ρομαντικό άλμπουμ με ζεστό, μεσογειακό και vintage ήχο επηρεασμένο από την δεκαετία των 70s δοσμένο αριστουργηματικά στο σήμερα και με αξιόλογες συμμετοχές από ερμηνευτές όπως ο Δάκης στην "Στιγμή", η Ανδριάνα Μπαμπαλή στο “Φλερτ” η Kid Moxie στο “Ici” και η Τζένη Καπάδαη στο “Εδώ”.
Κομμάτια όπως “Ο έρωτας στα χρόνια της Ψυχεδέλειας” και “Τα πιο όμορφα μας πράγματα” ξεχωρίζουν και συμπληρώνουν μαζί με το αισθησιακό ομώνυμο intro του erotica, το σ' αγαπώ και το ορχηστρικό “εδώ” ένα ακόμα πραγματικά ξεχωριστό άλμπουμ από τον Monsieur Minimal.
ΠΟΛΥΤΕΧΝΟ Σχολεμβούργου 39 - είσοδος Νέου Φρουρίου.