Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η Κερκυραία αμαζόνα Άννυ Βατίδη κατέκτησε τη δεύτερη θέση στους Βαλκανικούς του Ζάγκρεμπ

Ιππασία
02 Σεπτεμβρίου 2018 / 11:56

Μεγάλη διάκριση για την 14χρονη Κερκυραία Άννυ Μάγιο Βατίδη, στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Υπερπήδησης Εμποδίων στην Ιππασία του Ζάγκρεμπ της Κροατίας.

ΖΑΓΚΡΕΜΠ (ΚΡΟΑΤΙΑ). Στους αγώνες συμμετείχαν 180 αθλητές από εννέα χώρες: Αλβανία, Βουλγαρία, Ελλάδα, Κροατία, Ρουμανία, Σερβία, Σλοβενία, Τουρκία και FYROM.



Η Ελληνική εθνική αποστολή, έλαβε μέρος σε όλες τις κατηγορίες Παίδων, Εφήβων, Νέων Ιππέων, Ενηλίκων και Αμαζόνων αποτελείται από 32 αθλητές-τριες και ισάριθμους ίππους. Μεταξύ αυτών και η Kερκυραία Άννι Μάγιο Βατίδη με το άλογο Canton H, η οποία αγωνίστηκε στο ομαδικό της κατηγορίας παίδων.
Η Αννυ Μάγιο Βατίδη γενήθηκε στη Κέρκυρα 2004 και είναι κόρη του ΄Ιωνα Βατίδη ενός από τους παλαιότερους δραστήριους φίλιππους στο χώρο της αθλητικής Ιππασίας και της Paula Mayo. Από πολύ μικρή έδειξε την αγάπη της για τη ιππασία.



 

Στηρίζεται σημαντικά από τους γονείς της και μια πλειάδα άλλων ικανών ατόμων, όπως την προπονήτρια της Έλενα Τρικαλιώτη, τη Sally Spencer που κρατάει τα άλογα της σε άριστη κατάσταση αλλά και σε δύο προπονητές από την Αθήνα, την Ελίνα Δενδρινού και τον Δημήτρη Νάτση.