Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τέλος ο Γ. Φλώρος από τα Μωραϊτικα. Ανέλαβε ο Κονισπολιάτης

Τοπικά πρωταθλήματα
11 Σεπτεμβρίου 2018 / 15:45
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Συνήθως οι πρώτες αλλαγές προπονητών γίνονται με την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, αλλά από τα Μωραΐτικα μας ξάφνιασαν

με την αλλαγή του Γιάννη Φλώρου. Ο τέως προπονητής της ομάδας είχε μια καλή χρονιά πέρσι, ανανεώθηκε η συνεργασία μαζί του, ήταν και στις Ακαδημίες της ομάδας, αλλά πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας η συνεργασία αυτή διεκόπη.
Τόσο ο Αστέρας όσο και ο προπονητής, με δημόσιες ανακοινώσεις ευχαρίστησαν ο ένας τον άλλον, αλλά πλέον η ομάδα των Μωραϊτίκων βλέπει το αύριο και χωρίς καθυστέρηση προχώρησε στην πρόσληψη νέου τεχνικού. Ο Μιχάλης Κονισπολιάτης, παλιός άσσος του Ολύμπου, της Κασσιόπης και πολλών ομάδων του νησιού, που πέρσι οδήγησε τον Νέο 2017 στον τίτλο, είναι η επιλογή του Αστέρα. Να σημειώσουμε ότι ο Μ. Κονισπολιάτης ξεκίνησε σαν προπονητής πριν δυο χρόνια στον Φαίακα Μαραθιά όπου έμεινε μια χρονιά και ακολούθησε ο Νέος 2017, με τον Αστέρα να είναι ο τρίτος σταθμός της καριέρας του.
Η επίσημη ανακοίνωση: «Ο Αστέρας Μωραϊτίκων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρόσληψη του νέου τεχνικού Κονισπολιάτη Μιχάλη, ο οποίος θα αναλάβει τα ηνία της ανδρικής ομάδας.
Το Δ.Σ του Συλλόγου τον καλωσορίζει στην μεγάλη οικογένεια του Αστέρα και του εύχεται ολόψυχα να πετύχει τους στόχους της νέας σεζόν».

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια