Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πρεμιέρα την Κυριακή για το κύπελλο της ΕΠΣΚ

Κύπελλο ΕΠΣΚ
14 Σεπτεμβρίου 2018 / 16:14
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο θεσμός του κυπέλλου της ΕΠΣΚ έχει μια ιδιαιτερότητα από φέτος. Η ομάδα που θα κατακτήσει το τρόπαιο θα πρέπει υποχρεωτικά

να παίξει στο κύπελλο Ελλάδος με ότι αυτό συνεπάγεται. Ουσιαστικά αν μπορέσει να περάσει δυο γύρους όπου οι αγώνες θα γίνουν ανάμεσα στους κυπελλούχους των αντιστοίχων ΕΠΣ της χώρας θα αντιμετωπίσει στη συνέχεια εντός έδρας, επαγγελματική ομάδα της Β΄ Εθνικής. 
Αυτό δεν το σκέφτεται καμιά από τις 36 ομάδες που θα πάρουν μέρος φέτος στον θεσμό, με την πρεμιέρα να έχει οριστεί από την ΕΠΣΚ για την Κυριακή 16/9 και η πρώτη φάση θα ολοκληρωθεί το Σαββατοκύριακο 22 και 23 Σεπτεμβρίου.
Οι ομάδες έχουν χωριστεί σε δυο γκρουπ, Βορρά και Νότο, με τις ομάδες της ευρύτερης περιοχής της πόλης της Κέρκυρας να μοιράζονται μετά από κλήρωση στους δυο ομίλους. Αλλαγές τελευταίας στιγμής έγιναν μετά από αιτήματα των ομάδων, ενώ την Κυριακή θα έχουμε πέντε συνολικά παιχνίδια, τα οποία θα ξεκινήσουν στις 16:30. Να σημειώσουμε ότι σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος θα έχουμε παράταση και αν χρειαστεί και πέναλτι για να βγει νικητής.
 
Το πρόγραμμα:
 
Βόρειος Όμιλος 
Θιναλιακός – Θύελλα
Αχιλλέας Νυμφών – Μ. Αλέξανδρος 
 
Νότιος Όμιλος
ΑΟ Κάβος – Αστ. Μωραΐτικων
Βολίδα – ΑΟ Κασσιόπης (K19)
ΑΟ Παξοί – ΑΕ Λευκίμμης

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια