Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Φαίακας κόντρα στους Ικάρους για το Κύπελλο

Μπάσκετ
14 Σεπτεμβρίου 2018 / 16:28
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Επίσημη πρεμιέρα για τον Φαίακα όπου καλείται την Κυριακή να αντιμετωπίσει για τον θεσμό του κυπέλλου τους Ίκαρους Σερρών.

Το ματς θα γίνει στο κλειστό του ΕΑΚΚ και θα ξεκινήσει στις 15:30 (η ώρα άλλαξε μετά από κοινή συμφωνία των δυο ομάδων), με τη διοίκηση της ομάδας να καλεί τον κόσμο να σταθεί δίπλα της.
Είναι ένας θεσμός που στο τέλος παίζουν Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός όπως μας είπε και ο κόουτς Παναγιώτης Κοντογιάννης. Μάλιστα σε αποκλειστικές δηλώσεις μας τόνισε ότι η ομάδα έχει στόχο την καλή παρουσία στο πρωτάθλημα και τη διεκδίκηση να παίξει καλό μπάσκετ να ευχαριστηθεί ο κόσμος, κάνοντας καλή πορεία στο πρωτάθλημα.
Ο Φαίακας δεν είναι έτοιμος αγωνιστικά, αλλά παίκτες και τεχνικό τιμ θα τα δώσουν όλα για να φτάσουν στη νίκη, ενώ σε πιο χαμηλούς τόνους ο κ. Κοντογιάννης μας είπε ότι θα είναι γι αυτούς ένα τεστ, ή αν θέλετε ένα φιλικό προετοιμασίας και δεν θα αγχωθούν, ούτε θα δείξουν αυτά που ετοιμάζει για το πρωτάθλημα.
Η ομάδα των Ικάρων είναι και αυτή ομάδα της Β΄ Εθνικής και θα είναι στον ίδιο όμιλο με τον Φαίακα, θα βρεθούν δηλαδή δυο ακόμη φορές αντίπαλοι στο πρωτάθλημα. Μάλιστα οι Σερραίοι είναι πολύ δυνατοί και πέρσι τελευταία αγωνιστική έχασαν την άνοδο στην Α2. Δύσκολο το έργο του Φαίακα, αλλά δεν «καίγεται» για το θεσμό του κυπέλλου.

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια