Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Χρυσό βάρους 385 κιλών σήκωσε ο Δ. Ράλλης

Mr Olympia Pro Power Lifting
18 Σεπτεμβρίου 2018 / 08:52

ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ (ΗΠΑ). Στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου βρέθηκε ο Κερκυραίος powerlifter, Δημήτρης Ράλλης, ο οποίος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο

στο Mr Olympia Pro Powerlifting 2018 που έγινε στο Λας Βέγκας των ΗΠΑ.
Και μάλιστα καταρρίπτοντας και το παγκόσμιο ρεκόρ με 385kg στην κατηγορία των -110 κιλών, ενώ για μόλις δύο κιλά, έχασε τον γενικό τίτλο του Best Lifter και τα 400 κιλά στην 3η του προσπάθεια.
Ο ίδιος με δημόσια ανάρτηση στα social media δήλωσε:
«Η αποστολή μου ήρθε εις πέρας με μια ιδιαίτερά δυνατή εμφάνιση καθώς κατάκτησα το χρυσό μετάλλιο στο Mr Olympia Pro Powerlifting και κατέρριψα το παγκόσμιο ρεκόρ με 385kg στην κατηγορία των -110κιλών ενώ για μόλις 2 κιλά έχασα το γενικό τίτλο του best lifter και τα 400 κιλά στην 3η προσπάθεια. Είμαι πολύ χαρούμενος που για άλλη μια φορά αξιώθηκα να σηκώσω τη γαλανόλευκη στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου και να δείξω πως η Ελλάδα όσο μικρή και αν νομίζουν πως είναι παραμένει δυνατή και ένδοξη! Είναι τρομερά μεγάλη ικανοποίηση να κερδίζεις το σεβασμό τεράστιων αθλητών και προπονητών από όλο τον κόσμο! Ευχαριστώ για ακόμη μια φορά όλους εσάς που με στηρίξατε και με στηρίζεται και σε όλους εσάς που ήσασταν δίπλα μου με κάθε τρόπο και πιστέψατε σε εμένα!».