Τρίτη 23.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Υποβολή Προτάσεων για το Καλλιτεχνικό Πρόγραμμα 2018/19 του ΔΗΠΕΘΕ

ΔΗΠΕΘΕ
18 Σεπτεμβρίου 2018 / 12:11
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Για την κατάρτιση του Καλλιτεχνικού Προγράμματος 2018/19 η Πρόεδρος και το Δ.Σ. του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κέρκυρας προσκαλούν

όλους τους ενδιαφερόμενους καλλιτέχνες & καλλιτεχνικές ομάδες που ζουν και δραστηριοποιούνται στην Κέρκυρα να υποβάλουν τις προτάσεις τους έως τις 5/10/2018, για να ενταχθούν στο καλλιτεχνικό & εκπαιδευτικό πρόγραμμα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κέρκυρας για το 2018/19.
Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα θα καταρτιστεί τόσο από αναθέσεις έργων όσο και από επιλογή καλλιτεχνικών προτάσεων που θα κατατεθούν στο πλαίσιο της παρούσας πρόσκλησης.
Σχετικά με τον τρόπο υποβολής των προτάσεων προτείνουμε 2 ξεχωριστές κατηγορίες που μπορούν να αφορούν οι αιτήσεις:
Α. Παραστάσεις Θεάτρου – Χορού – Όπερας – Μουσικής ή συνδυασμός αυτών &
Β. Προτάσεις για την ενότητα: Εκπαιδευτικά/Καλλιτεχνικά εργαστήρια για παιδιά, εφήβους & ενήλικες.
Περισσότερες πληροφορίες:
Για την υποβολή της αίτησης είναι απαραίτητη η συμπλήρωση της ηλεκτρονικής φόρμας που έχει αναρτηθεί στο site του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κέρκυρας. Μπορείτε να τη βρείτε πατώντας τον σύνδεσμο εδώ: http://dipethek.gr/ypovoli-protaseon-2018/.
Η συμπλήρωση και αποστολή της φόρμας συνεπάγεται αποδοχή των παρακάτω όρων:
1ον) Η υποβολή της πρότασης δεν εγγυάται την ένταξή της στον προγραμματισμό του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κέρκυρας.
2ον) Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κέρκυρας δεν υποχρεούται να προβαίνει σε αναλυτική αιτιολόγηση του σκεπτικού των επιλογών του, αναφορικά με τις προτάσεις που απορρίπτονται.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ερωτήσεις σχετικά με τη διαδικασία προτάσεων θα γίνονται αποκλειστικά μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ: [email protected]
Θεμα: ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ – ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ
Καταληκτικός χρόνος υποβολής προτάσεων: 5 Οκτωβρίου 2018.

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.