Τετάρτη 24.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στον Βόλο κόντρα στη Νίκη την Τετάρτη ο ΑΟΚ

Κύπελλο Ελλάδας
20 Σεπτεμβρίου 2018 / 15:22
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ορίστηκαν οι ημερομηνίες των αγώνων κυπέλλου στη φάση των 32 και ο ΑΟΚ θα παίξει την Τετάρτη. Η ομάδα της Κέρκυρας θα πάει στον Βόλο

να αντιμετωπίσει την τοπική Νίκη, με στόχο τη νίκη και τους τρεις βαθμούς κόντρα σε μια ομάδα Γ΄ Εθνικής, ώστε να μπορέσει να διεκδικήσει την πρόκρισή του στην επόμενη φάση. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 19:00, ενώ το άλλο παιχνίδι του ομίλου (Ξάνθη – ΟΦΗ) έχει ώρα έναρξης 16:30.
Εν τω μεταξύ η ομάδα συνεχίζει την προετοιμασία της για το πρωτάθλημα, με προβληματισμό, αφού είναι άγνωστη η ημερομηνία έναρξης. Τα σημάδια δείχνουν ότι πιθανόν η μέρα της πρώτης σέντρας θα είναι στις 7/10.
Όλη αυτή η καθυστέρηση είχε να κάνει και με την απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου που αφορούσε αν θα ανέβουν μια ή δυο ομάδες από τη Β΄ Εθνική, αλλά και περιμένουν και την τελική συμφωνία με την ΕΡΤ για τα τηλεοπτικά.
Ο Δ. Σπανός θέλησε αυτές τις μέρες να περάσουν από εργομετρικά οι ποδοσφαιριστές για να ελεγχθεί η τωρινή τους κατάσταση, παράλληλα δε, οι ρυθμοί της προετοιμασίας έχουν χαμηλώσει κατά κάποιο τρόπο. Θετικό είναι ότι η ομάδα έχει να δώσει ένα ακόμη επίσημο παιχνίδι, αυτό του Κυπέλλου και το να αντιμετωπίσει ακόμη μια ομάδα της Γ΄ Εθνικής σε αυτό το στάδιο είναι καλύτερα αφού η Κέρκυρα δεν είναι 100% έτοιμη να παίξει με Ξάνθη ή ΟΦΗ, ομάδες που ήδη έχουν ένα μήνα με επίσημα ματς στα πόδια τους.

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια