Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τέσσερα χρυσά ο ΝΑΟΚ στην Καστοριά

Κωπηλασία
20 Σεπτεμβρίου 2018 / 15:43
Σπύρος Πίκουλας

ΚΑΣΤΟΡΙΑ. Ο ΝΑΟΚ δε λείπει από αγώνες που δίνουν την ευκαιρία στους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες να συναγωνιστούν παιδιά της ηλικίας τους

και να μπουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Έτσι, την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου, συμμετείχε στους Διασυλλογικούς αγώνες «Φίλιππος Κοσμάς», που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Καστοριάς.
Στους αγώνες συμμετείχαν συνολικά 11 ομάδες Ν.Ο. Καστοριάς, ΝΟ Μαυροχωρίου Καστοριάς, ΝΟ Γιαννιτσών, ΝΟ Κατερίνης, ΝΟ Πεθελινού, ΝΟ Κοζάνης, ΝΟ Θεσσαλονίκης, ΙΟ Θεσσαλονίκης, ΝΑΟ Καλαμαριάς, ΟΦ Θαλάσσης, ΝΑΟ Κέρκυρας και το σύνολο των αθλητών-τριων που πήραν μέρος ήταν πάνω από 300. Ο ΝΑΟΚ συμμετείχε με 6 πληρώματα και 8 αθλητές και κατάφερε να κατακτήσει 4 Χρυσά, 1 Αργυρό και 1 Χάλκινο μετάλλιο. 
Αναλυτικά τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:
Σουριανού Ανδριάνα (χρυσό στο σκιφ κορασίδων), Βραχλιώτη Μαριλού (χρυσό στο σκιφ κορασίδων), Ζερβός Θανάσης - Λέπεσης Κων/νος (χρυσό στο διπλό σκιφ παίδων), Νοταρόπουλος Κων/νος (χρυσό στο Σκιφ παίδων), Σώμας Σταμάτης -  Σπιτιέρης Σπύρος (ασημένιο στο Διπλό σκιφ παίδων), Μπούζης Θανάσης (χάλκινο στο Σκιφ παίδων).
Την αποστολή συνόδευσε ο προπονητής τους κ. Γιώργος Νοταρόπουλος. Από την πλευρά του Δ.Σ. του ΝΑΟΚ υπάρχει ευχαριστήριο που αναφέρει: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς για την άψογη φιλοξενία τους»!

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια