Τέσσερα χρυσά ο ΝΑΟΚ στην Καστοριά

ΚΑΣΤΟΡΙΑ. Ο ΝΑΟΚ δε λείπει από αγώνες που δίνουν την ευκαιρία στους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες να συναγωνιστούν παιδιά της ηλικίας τους

20
Σεπτεμβρίου / 2018

και να μπουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Έτσι, την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου, συμμετείχε στους Διασυλλογικούς αγώνες «Φίλιππος Κοσμάς», που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Καστοριάς.
Στους αγώνες συμμετείχαν συνολικά 11 ομάδες Ν.Ο. Καστοριάς, ΝΟ Μαυροχωρίου Καστοριάς, ΝΟ Γιαννιτσών, ΝΟ Κατερίνης, ΝΟ Πεθελινού, ΝΟ Κοζάνης, ΝΟ Θεσσαλονίκης, ΙΟ Θεσσαλονίκης, ΝΑΟ Καλαμαριάς, ΟΦ Θαλάσσης, ΝΑΟ Κέρκυρας και το σύνολο των αθλητών-τριων που πήραν μέρος ήταν πάνω από 300. Ο ΝΑΟΚ συμμετείχε με 6 πληρώματα και 8 αθλητές και κατάφερε να κατακτήσει 4 Χρυσά, 1 Αργυρό και 1 Χάλκινο μετάλλιο. 
Αναλυτικά τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:
Σουριανού Ανδριάνα (χρυσό στο σκιφ κορασίδων), Βραχλιώτη Μαριλού (χρυσό στο σκιφ κορασίδων), Ζερβός Θανάσης - Λέπεσης Κων/νος (χρυσό στο διπλό σκιφ παίδων), Νοταρόπουλος Κων/νος (χρυσό στο Σκιφ παίδων), Σώμας Σταμάτης -  Σπιτιέρης Σπύρος (ασημένιο στο Διπλό σκιφ παίδων), Μπούζης Θανάσης (χάλκινο στο Σκιφ παίδων).
Την αποστολή συνόδευσε ο προπονητής τους κ. Γιώργος Νοταρόπουλος. Από την πλευρά του Δ.Σ. του ΝΑΟΚ υπάρχει ευχαριστήριο που αναφέρει: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς για την άψογη φιλοξενία τους»!

Σπύρος Πίκουλας