Πέμπτη 18.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ανοιχτή Χορευτική Παρουσίαση με το δάσκαλο χορού David Zambrano

David Zambrano
25 Σεπτεμβρίου 2018 / 14:50
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την Παρασκευή 28/9 στις 11:30 ο διεθνούς φήμης δάσκαλος χορού David Zambrano μαζί με 66 επαγγελματίες χορευτές από όλο το κόσμο

θα παρουσιάσει στο Δημοτικό Θέατρο μέρος της εντατικής δουλειάς & έρευνας που έγινε, στο πλαίσιο της οργάνωσης του EXIN 2018.
 
Ο οργανισμός EXIN δημιουργήθηκε το 2014 από τους Diana Bonilla, Rafa Ibanez & Jonathan Martineau με κύριο σκοπό την χορευτική συγκέντρωση σε μια εκτεταμένη και εντατική βάση. Προσφέρει σε δημιουργούς & masters του Σύγχρονου χορού, που έχουν καθιερώσει την δίκη τους τεχνική ή μεθοδολογία, την ευκαιρία να την μοιραστούν και να εμβαθύνουν ακόμα περισσότερο σε αυτήν.
 
Το πρώτο EXIN οργανώθηκε το 2014 στην Γερμανία υπό την καθοδήγηση του David Zambrano κι έκτοτε έχουν οργανωθεί άλλα 2, το 2016 στην Γαλλία και φέτος (2018) στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Κέρκυρα, σε συνδιοργάνωση με το Garage Performing Arts Center.
 
Ο David Zambrano είναι ένας από τους μεγαλύτερους δασκάλους Σύγχρονου Χορού & Αυτοσχεδιασμού παγκοσμίως κι έχει καθιερώσει την δίκη του τεχνική & μεθοδολογία - Flying Low & Passing Through. Έχει εκπαιδεύσει μέχρι σήμερα πάνω από 25.000 χορευτές παγκοσμίως!
 
Είσοδος ελεύθερη
 
Διοργάνωση: Garage Performing Arts Center
 

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.