Τετάρτη 24.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σε τροχιά ανακατασκευής το γήπεδο του Ολύμπου

ΕΠΣΚ
27 Σεπτεμβρίου 2018 / 16:42
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο αγώνας της διοίκησης του Ολύμπου για να μπορέσει να αλλάξει ο χλοοτάπητας στο γήπεδό του, βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο.

Επειδή θα γίνει με χρηματοδότηση της Περιφέρειας και όταν στη μέση είναι το κράτος, οι ημερομηνίες υπάρχουν στο ημερολόγιο μόνο, λόγω γραφειοκρατίας υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία.
Όμως το ΔΣ δεν μπορεί παρά να νιώθει ικανοποιημένο από τις τελευταίες εξελίξεις, αν και θα μπορούσαν να είχαν δρομολογηθεί τουλάχιστον τρεις μήνες νωρίτερα. Την Πέμπτη 27/9 ήταν η ημέρα λήξης της προθεσμίας υποβολής προσφορών και την ερχόμενη Τρίτη θα ανοίξουν οι φάκελοι και θα οριστεί ο εργολάβος που θα αναλάβει το έργο.
Λογικά θα υπάρχουν κάποιες μέρες αναμονής για πιθανόν ενστάσεις και από κει και πέρα θα είναι θέμα του εργολάβου να ξεκινήσει τις εργασίες. Δυστυχώς ημερολογιακός ορίζοντας δεν μπορεί να υπάρξει, αφού πρέπει να τελειώσει η γραφειοκρατική διαδικασία και κανείς δεν ξέρει αν θα υπάρξει αποτέλεσμα στις ημερομηνίες που προβλέπεται. Αν σκεφτούμε ότι άνθρωπος που πήρε την εργολαβία, είπε ότι θα καθυστερήσει να ξεκινήσει γιατί θα φέρει τα υλικά από την Κίνα και απαιτούνται δυο μήνες, τότε όλοι οι υπολογισμοί πάνε πίσω. Η πιο αισιόδοξη πρόβλεψη για την έναρξη των εργασιών είναι για τέλος Οκτωβρίου, αν όλα πάνε καλά.

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια