Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Γ Εθνική: Χαμένοι και οι δυο, ΑΕΛ και Κρόνος έμειναν στο Χ

Γ Εθνική
07 Οκτωβρίου 2018 / 18:45
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

​ΚΕΡΚΥΡΑ. Παρότι οι ομάδες του νησιού μας αγωνίστηκαν εντός έδρας στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, δεν κατάφεραν να πάρουν το πολυπόθητο τρίποντο και έμειναν στην ισοπαλία.

Απώλεια ουσιαστικά και για τις δυο ομάδες δυο βαθμών στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, ενώ περίμεναν να κάνουν την πρώτη τους νίκη και να πάρουν το πρώτο τρίποντο.
Η ΑΕΛ δεν ξεκίνησε με το δεξί το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής αφού κόντρα στον Μακεδονικό Φούφα, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 5΄, γύρισε το ματς και πήρε το προβάδισμα πριν τελειώσει το α΄ μέρος, ένα γκολ στο τελευταίο λεπτό του παιγνιδιού της «έκοψε» δυο βαθμούς.
Η ομάδα από την Κοζάνη, μόλις στο 5΄, προηγήθηκε στο σκορ με γκολ που πέτυχε ο Τζουβάρας, αλλά δύο λεπτά αργότερα ο άνθρωπος που έχει συνδέσει το όνομά του με τις επιτυχίες σκοράροντας για τη Λευκίμμη, ο Τσεβανέδης, ισοφάρισε. Η ΑΕΛ τρία λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου πέτυχε το γκολ με τον Τσότσιο, προηγήθηκε 2-1, κρατούσε τη νίκη ως το τελευταίο λεπτό, αλλά ο Τζουβάρας και πάλι βρήκε τον τρόπο να κάνει το 2-2 και να αφήσει πίκρα στη βασίλισσα του Νότου για το αποτέλεσμα.
Ο Κρόνος δεν μπόρεσε να πάρει την παρθενική του νίκη στη Γ΄ Εθνική, αφού μετά την ισοπαλία με τον Θεσπρωτό εκτός έδρας αυτή τη φορά ήρθε ξανά ισόπαλος με τον Αχέροντα Καναλακίου με 1-1. Η ομάδα των Αργυράδων η οποία είχε σοβαρές απώλειες (μην ξεχνάμε ότι αυτή τη βδομάδα εγχειρίστηκαν Πετρόγιαννης, Μεσημέρης), ενώ ο Κονισπολιάτης ήταν τιμωρημένος, είχαμε και την αυστηρή αποβολή με δεύτερη κίτρινη του Ντατίδη και τον Κρόνο να παίζει για 35 λεπτά με παίκτη λιγότερο, με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει ακόμη και με ήττα. Με ωραίο πλασέ του Χαρτσιά προηγήθηκε ο Κρόνος στο 29΄ ενώ στο 41΄ ισοφάρισε με εκτέλεση πέναλτι ο Βασιλείου, πέναλτι που δόθηκε σε χέρι του Γραικού σύμφωνα με την άποψη του κακού Αρτινού διαιτητή Αθανασίου.
 
Αποτελέσματα (2ης αγων.)
ΑΕ Λευκίμμης – Μακεδονικός Φούφα                   2-2
Τηλυκράτης Λευκάδας – Θεσπρωτός                     1-0
Κρόνος Αργυράδων – Αχέρων Καναλακίου         1-1
Μ. Αλέξανδρος Καλλιθέας – Γρεβενά Αεράτα   2-0
Θρίαμβος Σερβιανών – Μακεδονικός Σιάτιστας    0-0
Σούλι Παραμυθιάς – Ναυπακτιακός Αστέρας    1-1
Ρεπό: ΑΟ Φλωριάδας
 
Βαθμολογία (2 αγώνες)
Μ. Αλέξανδρος Καλλ.    6
Τηλυκράτης                       4
Αχέρων                                4
Σούλι                                     4
Ναύπακτος                        4
Κρόνος                                 2
Μακεδονικός Φούφα    2
ΑΕ Λευκίμμης                    1
Θεσπρωτός                        1
Θρίαμβος Σερβιανών    1
Σιάτιστα                              1
ΑΟ Φλωριάδας                 0
Γρεβενά Αεράτα              0
*ΑΕΛ, Φλωριάδα έχουν κάνει το ρεπό τους
 
 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια