Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Εντυπωσιακός ο ΑΟΚ στη φιλική ισοπαλία με τον ΠΑΣ

ΑΟΚ Κέρκυρα
11 Οκτωβρίου 2018 / 16:37
Σπύρος Πίκουλας

ΓΙΑΝΝΕΝΑ. Απόλυτα θετικό ήταν το φιλικό τεστ που έδωσε ο ΑΟΚ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννενα, όπου ήταν εντυπωσιακός στο πρώτο ημίχρονο,

καθώς προηγήθηκε 2-0 ενώ θα μπορούσε άνετα με την εμφάνιση που έκανε το σκορ να ήταν και μεγαλύτερο. Στην επανάληψη και μετά το 63΄ και μετά από όταν εννέα αλλαγές, ο ΠΑΣ βρήκε τον τρόπο να ισοφαρίσει μέσα σε δέκα λεπτά και το παιχνίδι να τελειώσει ισόπαλο 2-2.
Ήταν ένα καλό τεστ για τον ΑΟΚ που έδειξε σπουδαία στοιχεία, με τον Τουράμ να είναι ο σκόρερ και αυτός που έχασε και 2-3 εντυπωσιακές ευκαιρίες. Στο 7′ με αδύναμο πλασέ δεν μπόρεσε να σκοράρει, ενώ ο Μιχαήλ στο 19΄ έδιωξε κεφαλιά του εντυπωσιακά. Στο 26΄ πάλι ο Τουράμ έκανε το σουτ, έδιωξε ο Μιχαήλ και στην επαναφορά νέο δυνατό σουτ του ίδιου πήγε λίγο έξω. Στο 36΄μετά από φάουλ του Κόντου μόνος του πάλι ο Τουράμ στο 2ο δοκάρι δεν μπόρεσε να σκοράρει. Στο 57′ ο Ινάσιο είδε εκτός εστίας τον Μιχαήλ, έκανε μακρινό ψηλοκρεμαστό πλασέ, ο Μιχαήλ με τα ακροδάχτυλα ίσα ίσα έδιωξε σε κόρνερ.
 
Τα γκολ
 
13′: Κόρνερ του Κόντου, κεφαλιά του Τουράμ στο 2ο δοκάρι και 0-1 για τον ΑΟΚ.
22′: Ο Κόντος εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά, ο Τουράμ πετάχτηκε στην καρδιά της άμυνας και με κοντινό πλασέ το 0-2!
68′: Στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, ο Παμλίδης βλέπει εκτός θέσης τον Αθανασόπουλο, κάνει ψηλοκρεμαστό πλασέ από μακριά και τρομερό γκολ!
78′: Ο Γιάκος εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή, η μπάλα στο αριστερό δοκάρι της Κέρκυρας, ο Παπαδόπουλος με κοντινό σουτ το 2-2 από θέση οφσάιντ μαζί με δυο ακόμη συμπαίκτες του. 
 
ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Μιχαήλ, Μπουκουβάλας, Κακούμπα, Κάστρο, Ευαγγέλου,  Σιόντης, Κρίζμαν, Βιδάλ, Γιάκος, Μυστακίδης, Κλάους (έπαιξαν και οι Βενετικίδης, Πήλιος, Νάουμετς, Γώγος, Παπαδόπουλος, Λιάσος, Σκόνδρας, Λουκίνας, Παμλίδης).
ΑΟΚ Κέρκυρα (Σπανός): Κουτσαβασίλης (46΄ Αθανασόπουλος), Σπίνουλας, Αναστασίου, Βέρτζος, Ιωάννου, Σιατραβάνης, Ντα Σίλβα, Νίκιτς, Κόντος, Τουράμ, Μιράντα.
(έπαιξαν από το 63΄και οι Σανδραβέλης, Κρητικός Ν.,  Αναστασόπουλος, Κρητικός Στυλ., Αποστολίδης, Λινάρδος, Παναγιωτίδης και Εμιλιάνο Βίλα).

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια