Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Εγκαινιάστηκε το νέο Διαγνωστικό Κέντρο ΥΓΕΙΑ, στη νότια Κέρκυρα

νότια Κέρκυρα
13 Οκτωβρίου 2018 / 12:04

Συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Εγκαινιάστηκε σήμερα, παρουσία πλήθους επισήμων και κατοίκων της ευρύτερης περιοχής, το νέο υπερσύγχρονο Διαγνωστικό Κέντρο - Πολυιατρείο "ΥΓΕΙΑ" στη νότια Κέρκυρα και συγκεκριμένα στην παράκαμψη του Περιβολίου προς Λευκίμμη.
Το Δ.Κ. "ΥΓΕΙΑ" συνιστά ένα μεγάλο ποιοτικό άλμα στις υπηρεσίες υγείας στη νότια Κέρκυρα, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον ορθοπεδικό Βασίλη Χειμαριώτη που είναι επικεφαλής ενός εξαιρετικού ιατρικού τιμ, με εντυπωσιακό εξοπλισμό - τελευταία λέξη της ιατρικής τεχνολογίας, σε ένα ειδικά για το σκοπό αυτό κατασκευασμένο κτήριο.
Ειδικότερα, στον εξοπλισμό του περιλαμβάνονται αξονικός τομογράφος, ψηφιακός μαστογράφος, υπερηχοτομογράφος, ακτινολογικό, πανοραμικό - κεφαλομετρικό, μέτρηση οστικής πυκνότητας, και μικροβιολογικό εργαστήριο.
Πρόκειται για μία εξαιρετική πρωτοβουλία - επένδυση στο χώρο των υπηρεσιών υγείας, που θα είναι προσβάσιμες στον καθένα, καθώς το Διαγνωστικό αυτό Κέντρο - Πολυιαστρείο, είναι ήδη συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ.
Στην τελετή των εγκαινίων παρέστησαν η Αντιπεριφερειάρχης Κέρκυρας Νικολέτα Πανδή, ο βουλευτής Κώστας Παυλίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αλέκος Μιχαλάς, ο πρώην υφυπ. Υγείας Αντώνης Μπέζας (από τη Θεσπρωτία), ο πρώην βουλευτής Στεφ. Γκίκας, ο πρώην Νομάρχης Στέφανος Πουλημένος οι πρώην δήμαρχοι Σπ. Κροκίδης και Σπ. Βάρελης κ.α.