Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψαν Ιόνιο Πανεπιστήμιο, Δήμος Κέρκυρας, AOCTA & FedHATTA

FedHATTA
20 Οκτωβρίου 2018 / 13:05
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Πρόκειται για την πρώτη θετική δράση - εφαρμογή του κερκυραϊκού τουριστικού αείForum, που σύμφωνα με τους διοργανωτές, στοχεύει και στη συγκρότηση Οργανισμού Διαχείρισης Προορισμού (DMO)

ΚΕΡΚΥΡΑ. Συμφωνία συνεργασίας υπέγραψαν, στο περιθώριο του 2ου συνεδρίου για τον κερκυραϊκό τουρισμό, η τοπική ένωση τουριστικών γραφείων (AOCTA) και η Πανελληνια Οργάνωση Τουριστικών Πρακτόρων (FedHATTA). Οι δύο πρόεδροι Βασίλης Καλούδης και Λύσανδρος Τσιλίδης έδωσαν τα χέρια κλείνοντας έτσι το σχίσμα σ' αυτό το επαγγελματικό πεδίο.
Συμβαλλόμενοι επίσης στο ίδιο πλαίσιο,  ο Δήμος Κέρκυρας και το Ιόνιο Πανεπιστήμιο, που ως γνωστόν σε σύντομο χρονικο διάστημα, θα έχει Τμήμα Τουριστικής Οικονομίας.




Πρόκειται για την πρώτη θετική δράση - εφαρμογή του κερκυραϊκού τουριστικού αειForum, που σύμφωνα με τους διοργανωτές, στοχεύει και στη συγκρότηση Οργανισμού Διαχείρισης Προορισμού (DMO). Η διοίκηση του FedHATTA και αρκετά μέλη του βρέθηκαν στην Κέρκυρα με αφορμή το συνέδριο και τις επόμενες μέρες πρόκειται να κάνουν επαφές με Κερκυραίους τουριστικούς επιχειρηματίες (Fam trips).  
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Πτυχιούχος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.