Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συνάντηση Χορωδιών στο Δημοτικό Θέατρο

συνάντηση χορωδιών
25 Οκτωβρίου 2018 / 07:56
Ελένη Κορωνάκη

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων και συνταξιούχων ΟΤΕ N. Κέρκυρας διοργανώνει το Σάββατο 3 Νοέμβρη συνάντηση χορωδιών με την συμμετοχή της Χορωδίας και Μαντολινάτας του, την

 Μικτή Χορωδία Δήμου Άμφισσας, την Μικτή Χορωδία Εύμολπος Κομοτηνής και την Μικτή Χορωδία Φίλων Θρησκευτικής Μουσικής Λουτρακίου. Η συνάντηση θα γίνει στο Δημοτικό Θέατρο με ώρα έναρξης 7 μ.μ  με γενική είσοδο 5 ευρώ. Μέρος των εσόδων θα δοθεί στο Σύλλογο Πολυτέκνων Κέρκυρας.

Σημείωση: Ο χρήστης Εύμολπος Φίλοι Χορωδίας Κομοτηνής ανακοίνωσε σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα τα εξής: "Ευχαριστούμε θερμά, το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων και Συνταξιούχων ΟΤΕ Ν. Κερκυρας, που διοργανώνει, το Σάββατο 03 -11-2018, συνάντηση χορωδιών, με τη συμμετοχή και της δικής μας χορωδίας. Πέρα από το μουσικό γεγονός, επιθυμία των διοργανωτών, είναι να γνωρίσουν οι καλεσμένοι τους, ακριβως την επόμενη ημέρα, δηλ. την Κυριακη και τη Θρησκευτικη γιορτή του νησιού, παρακολουθώντας μαζί τους, τη Λιτανεία του Αγίου Σπυρίδωνα, που με το Θαύμα Του, απέτρεψε την επιδημια της πανωλης στο νησι. Σας αξιζει ενα πολυ μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ και για το φιλανθρωπικο χαρακτηρα που εχει η εκδηλωση, εφ οσον μερος των χρηματων θα διατεθει σε πολυτεκνες οικογενειες του νομου"

Ελένη Κορωνάκη

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.