Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Μεγάλο διπλό ο Κρόνος στην Καστοριά, πήρε το Χ η ΑΕΛ

Γ΄ Εθνική
27 Οκτωβρίου 2018 / 14:18
Σπύρος Πίκουλας

Για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, ΑΕΛ και Κρόνος έπαιξαν εκτός έδρας σε Ναύπακτο και Καστοριά αντίστοιχα.

Η ΑΕΛ πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας, ένα καλό αποτέλεσμα, αν και μπορούσε κάτι περισσότερο ενώ ο Κρόνος έκανε μεγάλη νίκη στις καθυστερήσεις μέσα στην Καστοριά. Αναλυτικά:
 
Ναύπακτος – ΑΕ Λευκίμμης 0-0
 
Στο ντέρμπι της αγωνιστικής που έγινε στο Παπαχαραλάμπειο της Ναυπάκτου, η ομώνυμη ομάδα και η ΑΕ Λευκίμμης έμειναν στο 0-0. Η ΑΕΛ στάθηκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, ήταν η ομάδα που κυκλοφορούσε καλύτερα την μπάλα και έδειξε ότι μπορούσε να φτάσει στη νίκη. Όμως σε ένα παιχνίδι που είχε λίγες καλές φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες το 0-0 φάνταζε ότι θα ήταν το τελικό αποτέλεσμα, αν και στο 61΄ σε ένα εξαιρετικό κτύπημα φάουλ από τον Λίμα εκτός περιοχής, η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του τερματοφύλακα του Ναυπακτιακού Αστέρα και δεν κατέληξε στα δίχτυα, στη μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα από πλευράς ΑΕΛ. Παρόλα αυτά και ο βαθμός της ισοπαλίας σε μια τόσο δύσκολη έδρα είναι σημαντικός.
ΑΕ Λευκίμμης: (Δ. Μαγκαφίνης) Λέτσος, Στέρεφ, Βαρούχας, Α. Παπαδόπουλος, Δ. Παπαδόπουλος, Κιοσσές, Σελμανάι, Μητσόπουλος, Κιπτίου, Τσόφλιος, Τσεβανέδης (έπαιξαν και οι Λίμα, Καμαρά, Γαστεράτος).
 
Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας – Κρόνος 0-1
 
Στην Καστοριά ο Κρόνος έχοντας σημαντικές ελλείψεις, αντιμετώπισε τον πρωτοπόρο ως την 4η αγωνιστική, Μ. Αλέξανδρο Καλλιθέας, έχοντας δίπλα του κάποιες δεκάδες φιλάθλων του (50-60) που βρέθηκαν στο γήπεδο να υποστηρίξουν την ομάδα και πήρε τεράστια νίκη. 
Το πρώτο μέρος πέρασε χωρίς ουσιαστική φάση και από τις δυο ομάδες, με μοιρασμένο παιχνίδι, κέντρου κυρίως. Στην επανάληψη, ίδια η εικόνα ως το 81΄ όταν ο διαιτητής Σουλίδης από την Κοζάνη ανακάλυψε πέναλτι πάνω στον Νικολόπουλο από τον Πουλημένο για τους γηπεδούχους, αλλά το σουτ του Μηλιάτη απέκρουσε ο Ζάχος κρατώντας το μηδέν. Στο 94΄σε κόρνερ του Γκέκα, που είχε περάσει αλλαγή, ο Σπαχίου έκανε το 0-1, δίνοντας στον Κρόνο μία πολύ μεγάλη νίκη.
Μ. Αλέξανδρος Καλλιθέας: Κράτσιος, Αντωνιάδης Κ, Τάσιος, Μήνος, Λαζάς, Σαλβαρίνας, Τσιαραφέρας, Γκέγκας, Αντωνιάδης Γ, Μηλιάτης, Χασάι
Κρόνος Αργυράδων (Ν. Θεοδοσιάδης): Ζάχος, Κωστακιώτης, Αχείμαστος, Γραικός, Πουλημένος, Ντατίδης, Χάρτσιας, Χατζηδημητριάδης, Κατσιαμήτας, Κονισπολιάτης, Μουζακίτης.
 
Αποτελέσματα (5η αγωνιστική)
 
Μακεδονικός Φούφα – Αχέρων Καναλακίου     2-1
Αεράτα – ΑΟ Φλωριάδας                                  0-0
Μακεδονικός Σιάτιστας – Θεσπρωτός               1-3
Ναυπακτιακός – ΑΕ Λευκίμμης                         0-0
Σούλι Παραμυθιάς – Τηλυκράτης Λευκάδας      0-1
Μ. Αλέξανδρος Καλλιθέας – Κρόνος                 0-1
Ρεπό: Θρίαμβος Σερβιανών
 
Βαθμολογία
 
Τηλυκράτης                                    11
Μακεδονικός Φούφα                      11
Κρόνος                                             9
Μ. Αλέξανδρος Καλλιθέας                9
Σούλι                                                7
Ναύπακτος                                       8
ΑΕ Λευκίμμης                                   8
Αχέρων                                             5
Θεσπρωτός                                       7
Σιάτιστα                                             2
Θρίαμβος Σερβιανών                        1
ΑΟ Φλωριάδας                                  1
Αεράτα Γρεβενών                              1
 
*ΑΕΛ, Φλωριάδα, Γρεβενά, Ναυπακτιακός και Θρίαμβος  έχουν κάνει το ρεπό τους

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια