Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Επιτακτική η νίκη για τον ΑΟΚΚ κόντρα στον Ηρακλή

Football League
02 Nov 2018 / 15:06
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Από νωρίς ο ΑΟΚΚ μπήκε στην πίεση, αφού η ήττα στη Λάρισα από τον Απόλλωνα προβλημάτισε και αναγκάζει την ομάδα να σκέφτεται

ότι δεν έχει περιθώρια για νέες απώλειες και μάλιστα εντός έδρας. Το ματς της Κυριακής μπορεί να είναι μόλις για τη 2η αγωνιστική, αλλά είναι καθοριστικό και για την ψυχολογία των παικτών και αυτό γιατί ο «Γηραιός» είναι μια από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν πρωτάθλημα έχοντας τους ίδιους στόχους με τον ΑΟΚ.
Όπως τόνισε ο Δημήτρης Σπανός σε δηλώσεις του μετά το ματς με την Ξάνθη, η εμφάνιση ήταν σαφώς καλύτερη σε σχέση με αυτήν με τον Απόλλωνα Λάρισας, η ομάδα μπορεί να δείξει ακόμη καλύτερο πρόσωπο, ενώ από αυτούς που ξεκίνησαν το παιχνίδι με την Ξάνθη, μόλις τέσσερις θα είναι στο αρχικό σχήμα την Κυριακή. Η προπόνηση της Παρασκευής κρίνει πάντα αρκετά και πιθανόν κάτι να αλλάξει.
Η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Ηρακλή δεν είναι όπως θα ήθελε ο προπονητής, αφού υπήρξε το ματς κυπέλλου, αλλά έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στους παίκτες του και εκτιμάται ότι θα δούμε μια διαφορετική ομάδα με πάθος και μαχητικότητα, έτοιμη να κάνει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα.
Το παιχνίδι ματς θα γίνει την Κυριακή στο ΕΑΚΚ και θα αρχίσει στις 15:00, με ζωντανή μετάδοση από την ΕΡΤ3. Διαιτητής ορίστηκε ο Α. Βλάχος που ανήκει στην ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής. Βοηθοί του ορίστηκαν οι Παγουρτζής (Πειραιά) και Κοττορός (Δωδεκανήσου) ενώ 4ος ο Ματσούκας (Αιτωλοακαρνανίας).
Στον αγώνα με τον Ηρακλή αν και θα υπάρχει τηλεοπτική μετάδοση, καλό είναι ο κόσμος να βρεθεί στο ΕΑΚΚ να στηρίξει την ομάδα γιατί τα παιδιά το έχουν ανάγκη και έδειξαν κόντρα στην Ξάνθη ότι μπορούν να δημιουργήσουν μία ομάδα που μπορεί να επιστρέψει στη Superleague.  
 
Η 2η αγωνιστική

ΑΕ Καραϊσκάκης – Πλατανιάς
ΑΟΧ Κισσαμικός - Εργοτέλης
Αιγινιακός  - Απόλλων Λάρισας
Απόλλων Πόντου - ΑΟ Τρίκαλα
ΑΟΚ Κέρκυρα - Ηρακλής
Δόξα Δράμας – ΝΠΣ Βόλος
Ηρόδοτος - Αήττητος Σπάτων
Παναχαϊκή – Σπάρτη
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια