Τρίτη 23.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

The Man from Managra στο Πολύτεχνο

The Man from Managra
13 Nov 2018 / 13:18

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Άνθρωπος από την Μάναγκρα διακόπτει για λίγο τις εργασίες για τον τρίτο του δίσκο, που θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2019 από την Inner Ear Records, και κάνει μια σειρά από συναυλίες

εντός και εκτός Αθήνας. Θα ακούσουμε υλικό από τους πρώτους 2 δίσκους (το ντεμπούτο “The Man from Managra" και το επιτυχημένο “Half a Century Sun") καθώς και ακυκλοφόρητο υλικό.
O Coti K., είναι αναμειγμένος στην μουσική ηλεκτρονική σκηνή από τα μέσα της δεκαετίας του ’80 ως μουσικός, μηχανικός ήχου, sound designer και δισκογραφικός παραγωγός. 'Έχει γράψει μουσική και σχεδιάσει ήχο για το θέατρο, τον κινηματογράφο, την τηλεόραση, για χοροθέατρο και οπτικοακουστικές εγκαταστάσεις. Έχει συνεργαστεί με πολλούς καλλιτέχνες, ανάμεσα στους οποίους οι Tuxedomoon, Στέρεο Νόβα, Raining Pleasure, Διάφανα Κρίνα, Mohammad, Γιάννης Αγγελάκας, Blaine Reininger, Παύλο Παυλίδη,  Γιώργο Λάνθιμο, Δημήτρη Παπαϊωάννου, και άλλοι.
Παίζουν: Coti K.: Φωνη, μπάσο. Λαμπρινή Γρηγοριάδου: μπάσο, φωνητικά. Πάνος Γαλάνης: τύμπανα. Εύα Ντούρου: πλήκτρα, φωνητικά.
Ήχος: Γιάννης Δαμιανός.
ΠΟΛΥΤΕΧΝΟ Σχολεμβούργου 39 - είσοδος Νέου Φρουρίου την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018 στις 21.30 - είσοδος 6 ευρώ