Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

«Χάλκινος» ο Καββαδίας στο Πανελλήνιο Ταεκβοντό

ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ
18 Nov 2018 / 16:14

ΑΘΗΝΑ. Τρίτη θέση στο Τεχνικό Πρωτάθλημα (πούμσε) Ανδρών.

Σημαντική επιτυχία για τα κερκυραϊκά χρώματα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταεκβοντό, που πραγματοποιήθηκε, στην Αθήνα. Καθώς ο αθλητής του ΑΠΣ Ηρακλής Κέρκυρας, Χρήστος Καββαδίας κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Τεχνικό Πρωτάθλημα Πούμσε (κατηγορία Ανδρών).
Ο σύλλογος, μέσω δελτίου, συνεχάρη δημοσίως τον Καββαδία για την επιτυχία του. Όπως και τις Αλεξάνδρα Παπαγεωργίου και Αλεξάνδρα Δουλγέρη για τις εμφανίσεις τους στις κατηγορίες γυναικών και κορασίδων αντίστοιχα. Αλλά και τον προπονητή, Νίκο Δουλγέρη «για την άρτια προετοιμασία της αποστολής, αλλά και την Αλεξάνδρα Παπαγεωργίου που έχοντας διπλό ρόλο, τόσο της αθλήτριας όσο και της προπονήτριας στο Σύλλογο, ενσαρκώνει το ιδεώδες του αθλήματος του Tae Kwon Do: πως δεν είναι απλά ένα άθλημα, αλλά έχει συνέχεια και αποτελεί τρόπο ζωής..» Σημειώνουμε πως το πανελλήνιο διεξήχθη στις 14-15/11, στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, ως εξής: α). Τεχνικό πρωτάθλημα (πούμσε), β). Πανελλήνιο Διασυλλογικό πρωτάθλημα γεν. 2007, γ). Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων γεν. 2004-2005-2006.
• Θερμές ευχαριστίες του ΑΠΣ Ηρακλής και στους φίλους τους Συλλόγου, «που με τις ευχές σας συνοδεύσατε τις προσπάθειες των αθλητών μας!»