Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αλύπα και ΙΕΚ Λευκίμμης στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας

Δημοτικό Συμβούλιο
20 Μαΐου 2016 / 15:10

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το θέμα της ίδρυσης Ινστιτούτου Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ) στη Νότια Κέρκυρα θα είναι ένα από τα σημαντικά θέματα που θα συζητηθούν στο Δημοτικό Συμβούλιο στη συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 23 Μαΐου στις 19:00 στην αίθουσα Ευαγόρας Παλληκαρίδης του Μον-Ρεπό.

Ακόμα ένα σημαντικό θέμα θα είναι η ανάθεση εκπόνησης Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για το έργο «Αγκυροβόλιο τουριστικών σκαφών Αλύπας Δ.Ε. Παλαιοκαστριτών Δήμου Κέρκυρας», με εισηγητή τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Νίκο Αναστασόπουλο, ο οποίος θα είναι επίσης εισηγητής του θέματος των εργασιών επισκευής στον αύλειο χώρο του 3ου Λυκείου και του 12ου Δημοτικού Σχολείου. 
Η πρόοδος των εργολαβιών στην πόλη της Κέρκυρας (Πεντοφάναρο-Ιόνιος Βουλή-Ιόνιος Ακαδημία-Πεζοδρόμηση Ευγ. Βουλγάρεως) πρόκειται επίσης να συζητηθεί στη συνεδρίαση της Δευτέρας ενώ σύμφωνα με την ημερήσια διάταξη,  αναμένεται να εγκριθούν πιστώσεις συντηρήσεων δημοτικών οδών στη Βόρεια Κέρκυρα και κτιρίων στη Νότια.
Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Μάνος Ράπτης πρόκειται να κάνει μια επισκόπηση της διαδρομής της Κέρκυρας στην υποψηφιότητα για Πολιτιστική Πρωτεύουσα 2021, αναλύοντας τα συμπεράσματα και τα οφέλη που προέκυψαν.
Μπορείτε να δείτε αναλυτικά και τα 60 θέματα της ημερήσιας διάταξης εδώ.