Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στην Ηγουμενίτσα το ντέρμπι Θεσπρωτού - ΑΕΛ, κόντρα στα Γρεβενά ο Κρόνος

Γ΄ Εθνική
23 Nov 2018 / 14:30
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το ντέρμπι της αγωνιστικής θα γίνει την Κυριακή στην Ηγουμενίτσα όπου Θεσπρωτός και ΑΕ Λευκίμμης θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους.

Ένα παραδοσιακό ντέρμπι δεκαετίες τώρα, από τότε που δεν υπήρχε ΕΠΣ Θεσπρωτίας και οι ομάδες αγωνιζόταν στην κοινή Ένωση που υπήρχε. Πέραν αυτού, η ΑΕΛ με νίκη βάζει γερές βάσεις για να πατήσει κορυφή και παράλληλα να φτάσει στον τίτλο, αντίθετα ο Θεσπρωτός με ήττα μένει πίσω και θα πρέπει να αναθεωρήσει τους στόχους του. Η ΑΕΛ φέτος έχει εξαιρετικό έμψυχο δυναμικό και με 150-200 φιλάθλους μαζί της πάει να κυνηγήσει τη νίκη και μπορεί να γυρίσει με τους τρεις βαθμούς. Να σημειώσουμε ότι τον Αύγουστο στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους οι δυο ομάδες συναντήθηκαν σε φιλικό ματς στην Ηγουμενίτσα και η ΑΕΛ είχε κερδίσει 2-1.
Ο Κρόνος από την πλευρά του μετά την αποτυχία με τον ΑΟ Φλωριάδας καλείται να κερδίσει μια αδύναμη ομάδα όπως είναι τα Αεράτα και πρέπει να προσέξει αφού από τέτοιου είδους παιχνίδια, έχει χάσει βαθμούς που θα μπορούσαν να τον έχουν πολύ ψηλά. Για μια ακόμη φορά η ομάδα των Αργυράδων θα έχει τις γνωστές απουσίες, αλλά αυτή τη φορά είναι αποφασισμένη να κερδίσει, με τον Ι.  Χονδρογιάννη να είναι στον πάγκο. Αναλυτικά το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής καθώς και η βαθμολογία.  
 
Μακεδονικός Φούφα – Σούλι Παραμυθιάς
Θρίαμβος Σερβιανών – Ναυπακτιακός
Μ. Αλέξανδρος Καλλιθέας – Μακεδονικός Σιάτιστας
Κρόνος Αργυράδων –Αεράτα
Τηλυκράτης Λευκάδας – ΑΟ Φλωριάδας
Θεσπρωτός – ΑΕ Λευκίμμης
Ρεπό: Αχέρων Καναλακίου
 
Βαθμολογία (8 αγώνες)
 
Ναύπακτος           15
Μακεδονικός Φ.    15
ΑΕ Λευκίμμης       14
Μ. Αλέξανδρος      13
Θεσπρωτός           11
Τηλυκράτης           11
Σούλι                     10
Κρόνος                  10
Αχέρων                   8
Θρίαμβος                4
Σιάτιστα                   2
Γρεβενά Αεράτα      1
ΑΟ Φλωριάδας       -1
*Ο ΑΟ Φλωριάδας έχει ένα μηδενισμό και -3.

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια