Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η 16η Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου την Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου

αιμοδοσία
28 Nov 2018 / 12:57
Ελένη Κορωνάκη

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στo πλαίσιo της Εθνικής Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία, η Επιτροπή Τράπεζας Αίματος του Δήμου Κέρκυρας σε συνεργασία με τον Νομαρχιακό Σύλλογο ΑμεΑ Κέρκυρας, το Σύλλογο Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Κέρκυρας και τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό - Παράρτημα Κέρκυρας θα πραγματοποιήσουν

 εθελοντική αιμοδοσία τη Δευτέρα  3 Δεκεμβρίου 2018, επί της οδού  Γεωργίου Θεοτόκη (νέος πεζόδρομος), από 10.30 – 13.00.
Λόγω της αυξημένης ζήτησης σε αίμα για την αντιμετώπιση των μεγάλων αναγκών των κατοίκων του Δήμου μας, παρακαλούμε όλους τους εθελοντές αιμοδότες να δώσουν δέκα λεπτά από τη ζωή τους, δίνοντας ζωή, δίνοντας αίμα και να ενισχύσουν την Τράπεζα Αίματος του Δήμου Κέρκυρας.
Είναι η δέκατη έκτη εθελοντική αιμοδοσία και πραγματοποιείται στo πλαίσιo της δημιουργίας παρακαταθήκης αίματος για την αντιμετώπιση των αναγκών των κατοίκων  μας  αλλά  και της ανάπτυξης του πνεύματος αλληλεγγύης και εθελοντικής προσφοράς.                                                                                                                            Η αιμοδοσία απευθύνεται σε όλους εσάς που θέλετε να δώσετε αίμα! Το έμπειρο ιατρο - νοσηλευτικό προσωπικό της μονάδας αιμοδοσίας  του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας θα πραγματοποιήσει τις αιμοληψίες.                                                         
Οι ανάγκες για αίμα είναι μεγάλες, κάντε και εσείς το πολυτιμότερο δώρο: χαρίστε ζωή!

Ελένη Κορωνάκη

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.