Τετάρτη 24.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Εκδήλωση της Δημοτικής Οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ στην αίθουσα Επαγγελματικού Επιμελητηρίου

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΕΡΚΥΡΑΣ του ΠΑΣΟΚ
03 Δεκεμβρίου 2018 / 07:36
Ελένη Κορωνάκη

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΕΡΚΥΡΑΣ του ΠΑΣΟΚ , διοργανώνει την Τετάρτη 5/12/2018, στην αίθουσα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου (στο Πλακάδο του Αγίου) και ώρα


19:00 συζήτηση - παρέμβαση με θέμα: Αυτόνομο ψηφοδέλτιο στον Δήμο  Κέρκυρας.
«Στην συζήτηση καλούμε εκτός από τα μέλη και τους φίλους της Δημοτικής Οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ Κέρκυρας, την Αυτοδιοικητική Επιτροπή  που όλο αυτό το διάστημα στήριξε , συμβούλεψε και διαμόρφωσε την σκέψη μας για την Αυτοδιοίκηση , τα μέλη της Ν.Ε του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, τα μέλη και τα στελέχη των άλλων κομμάτων που συμμετέχουν στο ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ, τα μέλη της ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ. Καλούμαι επίσης  να συμμετέχουν και πολίτες που  αποδέχονται τις απόψεις μας για το ρόλο του θεσμού, της συλλογικής λειτουργίας και ενοποίησης του χώρου της κεντροαριστεράς.
Για το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ είναι πολιτικά ιδιαίτερης σπουδαιότητας η συμμετοχή, άξιων τοπικών στελεχών , μέσω των οποίων μπορούμε να αποδείξουμε στην πράξη το ενδιαφέρον μας, για την αντιμετώπιση των τοπικών προβλημάτων και να συμβάλλουμε καθοριστικά στην πρόοδο και τη ευημερία της κοινωνίας του νησιού μας.
Επίσης οι συμμετέχοντες στην διαδικασία θα ενημερωθούν για τα κριτήρια αξιολόγησης και επιλογής των υποψηφίων , τα στάδια και τις διαδικασίες της πολιτικής  διαβούλευσης που θα ακολουθήσει στον Δήμο Κέρκυρας η ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ και άλλες ενδιαφέρουσες εισηγήσεις και τοποθετήσεις που θα διαμορφώσουν μια ολοκληρωμένη άποψη για την παρέμβαση μας στο Α’ Βαθμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης»

Ελένη Κορωνάκη

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.