Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αναμέτρηση που θα κρίνει πολλά για τον ΑΟΚΚ κόντρα στον Εργοτέλη

Football League
07 Δεκεμβρίου 2018 / 14:49
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στο πρωτάθλημα της Football League για τον ΑΟΚΚ, μετά το κακό ξεκίνημα

που έχει αφήσει πίσω την ομάδα, πρέπει πλέον να «ροκανίσει» τη διαφορά για να φτάσει στην κορυφή. Αυτό το γνωρίζουν καλά παίκτες και προπονητικό τιμ και δούλεψαν όλη τη βδομάδα έτσι ώστε κόντρα στον Εργοτέλη στο γήπεδο της Αλικαρνασσού να πάρουν το τρίποντο και να κρατήσουν αυξημένες τις ελπίδες για καλύτερη συνέχεια.
Αυτό που προσπάθησε να περάσει στους παίκτες ο Δ. Σπανός είναι να δώσουν το 100% στο ματς της Κρήτης γιατί μια εμφάνιση ανάλογη με αυτή επί του Κισσαμικού δεν μπορεί να φέρει τη νίκη. Ο προπονητής του ΑΟΚΚ βασίζεται και στην εμπειρία των περισσότερων παικτών που έχουν παίξει στη Superleague, καθώς υπάρχει βασικός κορμός από την περσινή ομάδα και περισσότερο η θέληση των παικτών να διακριθούν και να πετύχουν την άνοδο.
Δύσκολα θα προχωρήσει σε αλλαγές ο τεχνικός της ομάδας, ίσως όμως επαναφέρει στην ενδεκάδα τους Κόντο και Κρητικό που είχαν πολύ καλή απόδοση κόντρα στον Κισσαμικό, αν και πέρασαν σαν αλλαγή, ενώ υπάρχει προβληματισμός για την αλλαγή θέσης του Σπίνουλα που από δεξιός μπακ πέρασε στο κέντρο της άμυνας και η ομάδα έχασε ένα μεγάλο κομμάτι της επιθετικής ποιότητας που είχε με τον Κερκυραίο αμυντικό από τη δεξιά πλευρά. Όμως οι προπονήσεις είναι η εικόνα κάθε ποδοσφαιριστή και με βάση αυτές, το προπονητικό τιμ φροντίζει να επιλέγει την αρχική ενδεκάδα, παράλληλα πάντα με τις ανάγκες για κάθε ματς ξεχωριστά.
Το ματς θα γίνει το Σάββατο και θα ξεκινήσει στις 15:00, ενώ θα το δείξει δε σε ζωντανή μετάδοση η ΕΡΤ3. Διαιτητής θα είναι ο Αγγελάκας από τη Θεσσαλονίκη με βοηθούς από την ίδια ΕΠΣ τους Αϊνάλη και Φράγιο, ενώ 4ος  ορίστηκε ο  Ζαμπάλας από τα Γιάννενα.
 
Πρόγραμμα  (8η αγωνιστική)
 
Εργοτέλης – Κέρκυρα
ΝΠΣ Βόλος - Πλατανιάς
Απόλλων Λάρισας - Δόξα Δράμας
Ηρακλής - Α.Ε. Καραϊσκάκης
Παναχαϊκή - Απόλλων Πόντου
Αήττητος Σπάτων Σπάρτη
Τρίκαλα - Ηρόδοτος
Κισσαμικός - Αιγινιακός

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια