Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Βαθμολογική ανάσα κυνηγάνε ΑΕΛ και Κρόνος

Γ΄ Εθνική
07 Δεκεμβρίου 2018 / 15:29
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ευκαιρία να πάρουν ακόμη ένα τρίποντο και να μείνουν μέσα στους στόχους τους, έχουν ΑΕ Λευκκίμμης και Κρόνος,

που παίζουν εντός έδρας στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής.
Η ΑΕ Λευκίμμης μετά την πρώτη ήττα της στο πρωτάθλημα στο Καναλάκι, την προηγούμενη αγωνιστική, έχει να αντιμετωπίσει θεωρητικά εύκολο αντίπαλο. Ο Μακεδονικός Σιάτιστας με μόλις δυο βαθμούς δε δείχνει ικανός να πάρει κάτι θετικό, αλλά η ομάδα της Λευκίμμης θα πρέπει να προσέξει, γιατί σε τέτοια παιχνίδια στο παρελθόν έχει χάσει βαθμούς και φέτος δεν έχει τέτοια περιθώρια αν θέλει να κόψει πρώτη το νήμα.
Από την πλευρά του ο Κρόνος έχει πιο δύσκολο έργο, καθώς ο πρωταθλητής της ΕΠΣ Ηπείρου, Θρίαμβος Σερβιανών, ξεκίνησε άσχημα το πρωτάθλημα άλλα είναι καλή ομάδα και ανεβαίνει και βαθμολογικά και αγωνιστικά, κάτι που κάνει το ματς δύσκολο από μόνο του. Όμως ένας σοβαρός Κρόνος μπορεί να φτάσει στη νίκη και φυσικά ο Γιάννης Χονδρογιάννης με τους παίκτες του έχουν δουλέψει και αυτή τη βδομάδα πολύ έτσι ώστε να πάρουν τους τρεις βαθμούς και να ανέβουν βαθμολογικά. Και οι δυο αγώνες θα ξεκινήσουν στις 15:00.
 
Πρόγραμμα (11η αγωνιστική)
 
Μακεδονικός Φούφα – Μ. Αλέξανδρος Καλλιθέας
Κρόνος Αργυράδων – Θρίαμβος Σερβιανών
Τηλυκράτης Λευκάδας – Ναυπακτιακός
ΑΕ Λευκίμμης – Μακεδονικός Σιάτιστας
Θεσπρωτός – Γρεβενά Αεράτα
Αχέρων Καναλακίου – ΑΟ Φλωριάδας
Ρεπό: Σούλι Παραμυθιάς

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια