Τετάρτη 24.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Δύσκολη έξοδος για τον Φαίακα στην Ελευθερούπολη

Μπάσκετ
07 Δεκεμβρίου 2018 / 15:45
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η πολύ σπουδαία νίκη κόντρα στην ΧΑΝΘ την περασμένη Κυριακή, μπορεί να έδωσε μια μεγάλη ψυχολογική τόνωση σε όλους,

αλλά από την επομένη τους απασχόλησε μόνο το ματς της 9ης αγωνιστικής κόντρα στην Ελευθερούπολη. Προπονητικό τιμ και παίκτες αφήνουν πίσω την επιτυχία και δουλεύουν με πλάνο τη νίκη στην Καβάλα κόντρα σε μια ομάδα που είναι δυνατή, ειδικά στην έδρα της και δε θα είναι εύκολος αντίπαλος.
Ο Παναγιώτης Κοντογιάννης είπε σε δηλώσεις του ότι «σχεδόν όλες οι ομάδες κυμαίνονται στα ίδια επίπεδα και η νίκη από την ήττα απέχει ελάχιστα, θα γίνει μάχη ως το τέλος από τις περισσότερες ομάδες για τις προνομιούχες θέσεις».
Είναι  δεδομένο ότι πολλά παιχνίδια κρίνονται στη λεπτομέρεια, σε ένα σουτ, σε μια καλή άμυνα, είτε σε ένα λάθος στο φετινό πρωτάθλημα και ο Φαίακας που έχει μια πολύ καλή ομάδα και θέλει να επιστρέψει από το ματς με το ροζ φύλλο αγώνα. Το ματς για συγκοινωνιακούς λόγους θα ξεκινήσει στις 14:00.
 
Πρόγραμμα (9η αγωνιστική)

XANΘ - Μακεδονικός
Γέφυρα - Νίκη Βόλου
Φίλιππος Βέροιας - Μαχητές
Αγρίνιο - Φάρσαλα
Ίκαροι Σερρών - Προποντίς
Ελευθερούπολη – Φαίακας
Ανατόλια - Στρατώνι
Ερμής Λαγκαδά - Έσπερος Λαμίας

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια