Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κι όμως, τις θέλουμε τις «ρουφιανο-μηχανές παρακολούθησης»!

Νοσοκομείο Κέρκυρας
20 Δεκεμβρίου 2018 / 19:23

ΚΕΡΚΥΡΑ. Δεύτερη απάντηση στον πρόεδρο της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Χ. Μπούκα, αυτή την φορά από τον Ανδρέα Καββαδία, ιατρό, εργαζόμενο στο Νοσοκομείο Κέρκυρας:

«Οι πραγματικά εργαζόμενοι, που νυχθημερόν προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στις κλινικές, τα εργαστήρια και στις αίθουσες χειρουργείων του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας, δεν μπορούμε παρά να "ευχαριστήσουμε" τον κ. Χρυσόστομο Μπούκα, ο οποίος νοιάζεται πριν από μας για μας, όσον αφορά στα προσωπικά μας δεδομένα.
 
Με πραγματική έκπληξη διαβάσαμε την επιστολή του "προέδρου της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Κέρκυρας", όπως ο ίδιος την υπογράφει, σχετικά με τα μέτρα ασφαλείας που εφαρμόζονται πλέον στο νοσοκομείο μας.
 
Ναι, κ. Μπούκα, το κλείδωμα των πλαϊνών βοηθητικών θυρών κατά το νυκτερινό ωράριο (23:00-7:00) και η τοποθέτηση στους χώρους στάθμευσης των αυτοκινήτων "ρουφιανο-μηχανών παρακολούθησης", όπως τις ονομάζετε, ήταν επιτακτικά αιτήματα των πραγματικά εργαζομένων του νοσοκομείου, μετά τα κρούσματα διαρρήξεων ή/και κλοπών αυτοκινήτων και μετά τα εμφανή ίχνη από τρακαρίσματα πάνω σ΄αυτά. Βέβαια, εσείς κ. Μπούκα, δεν κάνατε εφημερίες ή νυκτερινά ωράρια (καλότυχος!), όπως εμείς οι κοινοί θνητοί και κατά συνέπεια δεν γνωρίζετε ή κάνετε ότι δεν γνωρίζετε τι τραβούσαμε τις νυκτερινές ώρες.
 
Εν κατακλείδι, ας μείνει μόνο τούτο: όλα τα αναγραφόμενα του κ. Μπούκα - ή σχεδόν όλα, για να είμαστε ακριβείς και ειλικρινείς - πόρρω απέχουν από την πραγματικότητα».
 
Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία
Οι πραγματικά εργαζόμενοι του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας
Για την αντιγραφή: Ανδρέας Καββαδίας 
Γιατρός (αναισθησιολόγος)